Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

ablacım benim geçmiş olsun ben pazartesi memelekete gidiyorum hazirana kadar giremicem ablacım yaaa

TUNACIM sağol bitanem sen nasılsın hamişliği öğreneli pekte hareketli geçiyor günlerin 🙂 nasıl gidiyor mide bulantısı ağrıllar yada başka bişey yaşıyormusun ben griptenmi yoksa ikisi birbirine karıştı ondanmı bilemiyorum ama perişanları oynuyorum bildiğin 🙂 pazartesi inşallah kalp atışlarını görücez allahın izniyle çokda heyecanlıyım pazartesi olmasada salı girerim ama ogünde senin randevu günün hadi hayırlısı ikimizde anlatırız artık 🙂

merhaba mavişm yeni gördüm yazını kusura bakma yanıt veremedim o nedenle bizler iyiyiz çok şükür inşallah biraz daha iyisindir sende çok perişan etti bu hastalık seni biran önce iyileşirsin umarımm cnmm bebişinle seni çooook öpüyorummm 🙂

selam kızlar nasılsınız sanki sizlerden ayrılalı çoook zaman olmuş gibi.ama bikaç gün daha sabredecegim çünkü yRIN HIDIRALLEZ YAPACAGIZ.ANNEMİN YANINDAN GELDİM AYRINTIlaRİ SONRA ANLATIRIM. sizlerin anneler gününüzü kutlamak için girdim yarın yokum bügünden gidecegimm
şimdiden hamişlerin ve anne olmak için can atanların anneler gününü kutluyorum ve bütün annelerinizin.
allahım onlardan bizleri hiççç ayırmasın.annelirimiz hakikaten bir melekler. bizde anne oldugumuzda inşallah bu güzel duyguları yaşarızzzzzzz
sizleri öpüyorum kendinize iyi bakınn yoksa çııss yaparım