bebeküzlüm cnm çok geçmiş olsun cnm üzüldüm inşllah kısa süre sonra tekrar sağlıklı bi gebelik geçirirsin ben senin hamile olduğunu hiç bilmiyordum cnm ne zaman düşük oldu bitanem
rica ederim ablam bu afiyetinin ödülünü rabbim elbet verecektirrr ablam benimm allahım meleklerini yollasın senin yerine el acıp baş ucunda dua etsinler
bebeküzlüm cnm çok geçmiş olsun cnm üzüldüm inşllah kısa süre sonra tekrar sağlıklı bi gebelik geçirirsin ben senin hamile olduğunu hiç bilmiyordum cnm ne zaman düşük oldu bitanem
Hb canımmmmmmm kusura bakma yazdıklarınızı okumaya çalışıyordum yeni gördüm 🙂 sen nasılsın sana daha sonra gerçek bir hikaye anlatıcam şimdi pek iyi değilim pazartesi günü onu mutlaka oku bitanem hayatta hiçbirşey senin o güzel gözlerinden akan bir damla yaş kadar değerli değil bunu unutma !!!!!!!!!!!!!!!
canım bak stres yapma rahat ol.eğer warsa zaten wardır.yoksa yoktur bunu değiştiremezsin.ama sen moralini yüksek tuttarsan meleğin sana tutunur.bir kaç gün bekle en azından pazartesiyi bekle.baktın yine yok salı günü yap bi test.umarım meleğin gelmiştir...
sarıgelin ,yesi,fatma mutlu sizler nasılsınız canlar geçmişiokumaya çalışıyorum ama yetişemiyorum gripten dolayı birazda tıkanıyorum ve bir tahammülsüzlük oluyo artık kaçırdıklarım için kusuruma bakmayın ara ara okumaya devam ederim 🙂