Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

mrb güzel melekler, hamile kalmaya adım adım yaklaşırken bir günü daha geride bıraktık. nasılsınız bakalım? canlarım ben öğlen giremem gezmedeyim, gitmeden bi bakıyım dedim, akşama da girebilirsem artık. adet listesine ismini ekletmek isteyen arkadaşlar beni yanlış anlamasın lütfen, zaten gördüğüm anda hemen ekliyorum, o anda eklemediysem yokumdur, bunu da belirtmek istedim. kendinize iyi bakın şekerler yakında güzel günler bizi bekliyor hepiniz öpüldünüz🙂)))))

Valla kızlar ben daha önce yakıyı kullandım sırtınıza kalçanın hemen üzerine yapıştırıyosunuz genelde bebek düşmesin diye takılır bende bebiş istediğimden yıllar önce yakıyı kullandım ama bir sonuç alamadım.Kötü yaktı sırtımı birde kaşındırdı 2 günden fazla takamadım.Genelde kendiliğinden çıkana kadar kalması lazım

olduğunu söyleyen de war olmadığını söyleyen de war....bel çektirip owdurduktan sonra yapıştırıp 3 gün bekletiyormuşsun.bolca terliyormuşsun.herkeste tutmayabilirmiş.Yüce Rabbiimin takdiri ne bileyim...

Xseax o imzandaki meleklere bayıldım 🙂
Bi taneside benim olsun

Haaa TUNAA bu arada senin nicini TUANA diye yazmışım canım kusuruma bakma yaşlılık bide benim gözler arızalı şimdi ditaylı yazmayayım sana acitasyon olmasın
belki canım isterse bir gün kısadan anlatırım ama sadece hastalığımın adını yazayım belki netten bakar nasıl birşey olduğunu görürsün 🙂
PANÜVEİT + GÖZ TANSİYONU

ya arkadaşlar bişey dicem sizlere ben 14 şubatta aşılama yaptırdım bahsetmiştim daha önce ama benim regl normalde 6 7 gün sürer ama 3 günde bitti ve acayip midem bulanıyor ve ara ara başımm dönüyor haaa bu arada çok kötü gribim acaba üstüne görme dedikleri şeymi bu yoksa gribin etkisimidir ya bi yorum yapın tecrübeli bayanlar eşim test al yapalım diyor ama ben cesaret edemiyorum doktoruma mı gitsem ne yapsam üfffff

Olabilir canım benimde ilk hamiş kaldığımda öyle olmuştu 3 gün sürdü ve bitti adetim, bence hemen bir test yap belirtilerin var çünkü..

ben yokken baya olay dönüş burada valla sılacım duaların ve ii dileklerin için çok teşekkür edrim canım . melodicim seninde her yazdığın satır için teşekkürler beni ağlattınız 🙁 denizcim sende hamişlik olabilir bence sen direk kan testi yaptır. benimde eltim öle oldu adeti 3 gün sürdü hamile değilim sandı meğer hamileymiş ve biz 2 aylıkkn anladık onun hamile olduğunu sen bilinçli ol git kan testi yaptır benden sölemesi😀