burçemm Hamiş Melek 7 Mayıs 2011 #10.311 orjinal-catlaq' Alıntı: ii melegim iiyi olmaya calışıyom sııntımdan yiyorum anam karnım nasıl şiş yasin okudum sizlere dua ettim sizlerde bana edin allahım bana bebik versin die Genişletmek için tıkla ... inş canımm inşşş bende bugünn çok kötüü oldummmm ama elimizdenn bişeyyy gelmiyorrr duadann başkaaa
orjinal-catlaq' Alıntı: ii melegim iiyi olmaya calışıyom sııntımdan yiyorum anam karnım nasıl şiş yasin okudum sizlere dua ettim sizlerde bana edin allahım bana bebik versin die Genişletmek için tıkla ... inş canımm inşşş bende bugünn çok kötüü oldummmm ama elimizdenn bişeyyy gelmiyorrr duadann başkaaa
orjinal-catlaq Yeni Üye Üye 7 Mayıs 2011 #10.312 unıca' Alıntı: kac gun beklıyecez Genişletmek için tıkla ... vallahi bilmiyomki ayın şaştı hangi gün olacam bilmiyom ama burçemm' Alıntı: inş canımm inşşş bende bugünn çok kötüü oldummmm ama elimizdenn bişeyyy gelmiyorrr duadann başkaaa Genişletmek için tıkla ... kıyamm canım cok üzüldüm sana ama zamanı degilmiş üzülme emi kıyamm sana benn allahım duanı kabul eylesin
unıca' Alıntı: kac gun beklıyecez Genişletmek için tıkla ... vallahi bilmiyomki ayın şaştı hangi gün olacam bilmiyom ama burçemm' Alıntı: inş canımm inşşş bende bugünn çok kötüü oldummmm ama elimizdenn bişeyyy gelmiyorrr duadann başkaaa Genişletmek için tıkla ... kıyamm canım cok üzüldüm sana ama zamanı degilmiş üzülme emi kıyamm sana benn allahım duanı kabul eylesin
burçemm Hamiş Melek 7 Mayıs 2011 #10.314 orjinal-catlaq' Alıntı: şittttt nirdesinizzz bakemmmm Genişletmek için tıkla ... burdayimm canımmmmm
burçemm Hamiş Melek 7 Mayıs 2011 #10.315 ya çitos ablamm bana ada çayıı yap iç demişti icimi temizler diyee ya acaba içine seker felann atabilirmiyimm🙂
ya çitos ablamm bana ada çayıı yap iç demişti icimi temizler diyee ya acaba içine seker felann atabilirmiyimm🙂
orjinal-catlaq Yeni Üye Üye 7 Mayıs 2011 #10.318 neyse ben kacar ya sizleri seviyor ve öpüyorum aeo güle güle
unıca Daimi Üye Üye 7 Mayıs 2011 #10.319 orjinal-catlaq' Alıntı: neyse ben kacar ya sizleri seviyor ve öpüyorum aeo güle güle Genişletmek için tıkla ... ıyı geceler canımın ıcı
orjinal-catlaq' Alıntı: neyse ben kacar ya sizleri seviyor ve öpüyorum aeo güle güle Genişletmek için tıkla ... ıyı geceler canımın ıcı