Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

burçem canımcım sende adet olmuşsun sanırım hepsini okuyamadım , hayırlısı ne diyelim🙁 bide orjim ya sana da üzüldüm yavrum benim dualarım hep seninle. sen de bu kadar düşme eşinin üzerine be guzelım baksana sen ona aşırı ilgi gösterdikçe o da kendini bişey sanıp iyice sapıtıyor. Hey Allahım sen akıl fikir ver böylelerine.. elime bi sopa alıp dövesim var, zaten kafam bozuk bütün hıncımı senin eşinden çıkartasım var orjicim kızma ama

arkadaşlar felaket gene iştahım açıldıı..geçen ayda çok acıkmıştım..bu ayda yavaştan midem dürtüyoo..bu bahar bana epeyy yaradı..adet olurken böyle iştah açılır bende...

Hazirancım valla benim yazamadıklarımı sen söylemişsin. Yazına 10 üzerinden 10 veriyorum...

Bembeyazım konyalım nasılsn??Anam sizin memleket bi ısınmadı heee🙂🙂hasta oldm gene grip oldm da
bu arada nerde oturuyonz konyada??biliyosun bende konyada oturuyorum.

hayırlısı diyelecek başka bişey yokk canımm 🙁

kızlar pc açık ama kendim yoktum arada gelip gittim🙂 ne çok yazmışsınız.

canımm senin ve tüm meleklerin bugünü hayırlı olsun. çok çok geçmş olsun. dikkat et kendine bol bol dinlen.

inşallahhh gerçi haftaya çarşamba yine ultrason var 🙁 yumurtalıkların durumu kontrol edılecek klomen bitince. İnsanın morali yerle bir oluyor böyle durumlarda. Allah hepimizin gönlünce versin inşallah.
canım inş bir sorun çıkmaz da bebeğin bu ay gelir benmki hissetti doktor amcasını inş seninki de fazla bekletmez seni.

kuzum yaaa nasıl üzüldüm ama senin gibi tatlı ve genç birine nasıl yapar böyle bşyi? emin misin canım? eğer öyleyse ki değildir inş sen onun üstüne düştükçe kaçmış olabilir boşver yaa değerinden fazla değer verme bence seni çantada keklik mi görüyor bu yaa çok kızdım valla kaçan kovalanır tatlım üzülme nolur. dikkat et kendine allah sabır versin herşeyde bir hayır vardır zamana bırakın belki düzelir ama bir adam buna meyilliyse hep yapacaktır daha çok gençsin ailenle aranı düzeltmeye bak. bizler burda ablanız sırdaşınız, üzme kendini daha fazla fıstığım kıyamam o gözlerine yaa.

mrb kızlarrr ben regll oldummm üzülmedimm diyemicemm insannın içinde bi buruklukk oluyooo

canımm ben bu ay umut etmemye çalişmiştimm üzülmeyeyim diee ama yine başaramamişimm umutlanmişimmmmmm ne yapayimm umut olmadanda yaşanmıyokiii inan suan çok kötüyümmm
canımm benim hayırlısı olsun, inş önümüzdeki ay hamiş listesnde olursun. günlerini iyi değerlendir göreceksn meleğin süpriz yapacak sana.

Bizim buruya sendikacılar geldi az önce ellerinde demek demek karanfil, ANNELER GÜNÜMÜZÜ KUTLADILAR benim de ilk kez anneler günüm kutlanmış oldu ayyyy ne güzel yaaaaa... 🙂
lalem o günler de gelecek inş yakında🙂