ben cıktım gelirim birazdan hepinizi cok seviyor öpüyom unutmayın rabbim bişeyi vermeiyorsa hakınıza hayırlısıdr die vermiyordum sker ablam tşkler öptüm sizi kocamannnn
canımm ben bu ay umut etmemye çalişmiştimm üzülmeyeyim diee ama yine başaramamişimm umutlanmişimmmmmm ne yapayimm umut olmadanda yaşanmıyokiii inan suan çok kötüyümmm
Bizim buruya sendikacılar geldi az önce ellerinde demek demek karanfil, ANNELER GÜNÜMÜZÜ KUTLADILAR benim de ilk kez anneler günüm kutlanmış oldu ayyyy ne güzel yaaaaa... 🙂
valla cnm tavsiye ederim hem basit hemde dışardaki gibi lezzetli hemde katkısız ayranla salatayla süper gidio benim eşimin abisi geldsiğinde yapmıştım hçibişiyi beğenmez genelde bu pideye bayıldıydı valla
Orjimm bugün ilk önce senin için dua edicem sonra kendim için. gözünden akan yaşlara yazık değil mi? Sakın ağlama. Bu fotoğrafıda kaldır. Üzgün çıkmışsın bakınca kötü oluyorum. Ablacım dualarım hep seninle. Bak herkes senin duacın. Bak bu yaşların geri gelmez seneler çabuk geçiyor. Üzülme tamam mı..