Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

26-25-24 günlerde bi olmuşsun cnm buda demek oluoki sen 25günde bi olarak hesaplıcaksın yanii adetinin 10.11.12.13. günleri yumurtladığın günler cnmmm mesela bu ay hesapladığım kadarıyla adetinin 10.günü yumurtlamışsın yani 22 nisanda cnmm sen sölediğim tarihlere dikkat et cnmmm hadi inşallah işe yarar

Offf orjim sen ne yaptın yaa. Çok üzdün beni. Kıyamam ben sana. Ablacım evliliğin ilk yılları çok zor olur. Bir gün gelir ona tokat gibi bir olay olur senin kıymetini çok iyi anlar. Ama sabret kişiliğinden ödün vermeden. Sabretki ileride ben elimden gelen herşeyi yaptım diyebilesin. Döverim ben onu. Benim küçücük orjimi nasıl üzüyor yaaaa

tsk ederimm bitanem bende 22 nisanda ilişkiye girmedimm hiçç ben hesapladiğimda 19ile 24 nisan yumurtlama günlerimdi seninn sistem daha farklı heraldee 🙂normalde ben 1 gün arayla ilişkiye giriyodumm hiçç ara vermedenmii yapayımm dediğinn günlerdee🙂inan bu konularda çok tecrübesizimmmmm

valla çoğu doktor gün aşırı diyorlar spermler güçlü olsun die ama bazılarıda o riskli günlerde hergün yapın diyorlar sen kafana göre takıl bence canım ben yumurtlama günü belirlmede baya aştım zaten kendi yumurtlama günümüde doğru hesaplamışım doktor tam o günü söledi bana hamile kladığım tarhi olarakk cnmm inşallah işine yarar 🙂)

Orjinalim karakuzum, uyy bu yaşında omuzlarına çok büyük yük almışsın, bak geçen okudum sanırım resmi nikahında yok, sarıgelinin yazdıklarını okudu ve çok hak verdim, bence bir an önce kendini toparla, ailenle aranı düzeltmeye bak, mümkünse geri dönüp eğitimini tamamla değilse, bir iş bulup ayaklarının üzerine sıkıca bas... akıl vermek gibi algılama sakın ama sarıgelin çok haklı vallaha bu yaşta sana bunu yapan birkaç sene sonra hatta çocuk falan olunca daha çok yapar, sorumsuzluk hissettim yazdıklarından, sorumsuz bir erkekten asla koca olmaz, hele ki baba hiç olmaz... neyse dtaha fazla içini karartmiyim ama dikkatli ol karakuzum ..

senin dediğine göre canım mayısın 15 16 17 18 yumurtlama günümm yani bu 4 günn içinde bitanesinde çatlama olsılığı var yoksa bu günlerd e hep çatlıyormuu eğer sni sıkıyorsam kusura bakma canımm iştee biraz pinpirikliyimm