Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

tatlım gerçekden üzüldüm ama bir erkek kadının onu çok sevdiğini ondaN vazgeçemeyecğini düşününce malesef böyle yapıor bence ona onsuzda olabileceğini ve güçlü olduğunu hissettir. beni yanlış anlama ama ailenle aranı düzelt bence çünkü onlarla konşmayınca seni yanlız görüyor bazı erkekler de bundan faydalanır rabbim hakkında hayrlı olanı versin daha yaşın küçük sakın aklına kötü şeyler getirme allah büyük ona sığın sadece allahım yardımcın olsun.... 🙁

zaten ailen dediğin gibi sana destek olup arkanda olsaydı böle duruma düşmezdin cnm kesinliklee evliliği bile bu kadar erken düşünmezdin... bir erkek arkasında desteği olmayan kadını herzaman hor görmüştür bizim ülkemizde maalesef cnmmm dediğin gibi allah doğru yolu göstersin ona sende özlet kendini gerekirse düzelmesse bırak cnmm çünkü hiçbişi senin huzurundan önemli değil cnmm..

ewt ablam öle yapacam ben zaten avukat olma istiyordum 🙁 evlenmeye niyetim yoktu eşimi bearken arardı beni kötülerdi sırf dedigini yapmıyom die şimdi ise bu durumdayım şüürrrr

asla yapmamki rabbim sevmedigi kuluna dert keder vermez isyan etmiyom şüür diliyom afiyet istiyom rabbimden

bence eline bi meslek al ve ekonomik özgürlüğün olsun cnmm hemen olmaz tabii bu ama yavaş yavaş azmet ondan sonra resti istediğin igib çekersin insanın mesleği olunca eşinede daha çok söz hakkı oluyor maalesef bizim ülkemizde böyle cnmmm eğer eşine bağımlıysan koyverio gidiooo iştee 🙁

ewt ablam öle yapacam ben zaten avukat olma istiyordum 🙁 evlenmeye niyetim yoktu eşimi bearken arardı beni kötülerdi sırf dedigini yapmıyom die şimdi ise bu durumdayım şüürrrr