Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

canım benım elım ayagım sogudu yazdıgını okuyunca.sakın yanlıs yapma.allaha sıgın o hıc bır kuluna ceke bıleceyınden fazlasını vermezne dıyeceyımı de bılmırem.

biliyorum isyan etmeye baş aldırmaya veya allahın verdigi cana kıymaya hakım yok cünkü kendim ettim kendim bulduk allah büyü derdi veren dermanıda verir ben şimdi iyi anlıyorumki allah bana cocu vermemiş cocugumda üzülmesin die ama inşallah olur te tutundugum dalım olur bebegim ama allah hayrıma neyse onu eylesin afiyet istiyom dayanma gücü diliyorumm kimsenin evine ateş düşmesin huzursuzluk hep mutlu olun hepp artık endime dua etmiyorum sizlere ediyorum müslümanlara ediyorum kendim için hiç bişi istemicem belide istemeyede haım yok zaten

KIZLAR ben kaciyorum
paydos bizim ofis kapaniyo simdi
aksama gelirim

@orjim seni cok seviyorum dadlim
Allah yardimcin olsun
herzaman icin dinlerim seni

@sari papatya sari gelinim öpüldün

diyer herkeze hayirli günler sizleri cok seviyorum muhabetinize doyum olmuyor umarim biliyorsunuzdur
kendinize iyi bakin görüsürüz-......

hakkım yok da ne demek.Allah ne demış*benden ısteyın.sen de ıste.huzur ıste mutluluk ıste hakkında hayırlı olanı ıste ve umutsuzluga kapılma

karaböcüğümmm görüşmek üzere allaha emanet ol cnmmm çok öpüldünnnnnn şeykitap şekerim

abla ne yapacam biliyormusun halısın ben zaten pazartesi gidiyorum memelekete madem bana böle yapıyor aramı düzeltecem düzeltip gidecem ve orda 1 ay falan kalacam kıymet bilsin allah kimsenin cebini cok doldurmasın inani fair insan daha iidir en azından 1 uruşunu bile harcarken elleri titrer rabbim COK VERİP AZDIRMASIN AZ VERİP BEZDİRMESİN rabbim büyü ablam aile aile dedigin beni önceden sild bugün ailem ban aii olsaydı beni ezdirmeseydi ben kaçmazdım bende istemezmiydim gelinligimi giymek ailemin evinden duagımla cıkma ama ailem beni bugün bu duruma düşürdü ben ailemi yaın gördüçce ailem beni el aleme millete kötüledi ben dişimi tırnagıma tatım okulumdan oldum sırf onlara para getireyim die ailem beni ezdikçe ezdi ezdirdikçe ezdirdi hangi birisine yanayım ben ama şüür rabbim büyük elbet ferah kapısı vardır elbet

canım okuyunca çok üzüldüm.burda yazdıklarımız seni ne kadar etkiler ne kadar uygularsın bilmiyorum.sarıgelin çok güzel açıklamış benden de sana tawsiye eğer eşin geri adım atıyorsa sen sewdikçe o kaçıyorsa bırak üstüne gitme.eğer üstüne gidersen we sıkılırsa daha olumsuz şeyler yaşayabilirsin Allah korusun...için sıkılınca dua et bol bol.baktın çok bunaldın biraz dışarı çık.ailene weya onun ailesine kesinlikle hiç bişey anlatma.Allah yardımcın olsun sakın yanlış bişe yapma olmuyorsa da çok zorlama olan sana olur bi tanem.