Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

kızzzz orjiiim hamişmisin sen yoksa bu ne hassaslıkkkk ay hadi inşallah.... bu arada eşin seni yalnız bırakıo gibi hissdiosun sanırım birden öle geldi aklıma özeline fazla girmek istemem canım ama sakın erkeklerden çok ilgi bekleme bu hassaslığı her erkek anlayamayabiliyor kuşum maalesef bazıları odun olarak yaratılıo tabiii sözüm öle olanlara yanlış anlanmasın cnmmm

allah kimseyi sahipsiz komasın sadece bunu diyorum sahipsiz kalan ezilir

canim benim paylas bizle veya burada güvendigin biriyle

Yaz mevsimim…

Son zamanlar her sabeh güzel bi heycanla ve sabirsizlikla uyaniyordum…
Esimi her sabah bi öpücükle uyandirmaya basladim yine, evlendigimizden bu yana.
Ona heycanimi sabirsizligimi anlatiyordum…. Bazi zaman oda heycanlaniyordu ve konusmaya basliyorduk sabahin köründe…
Icim KIPIRKIPIR... Ise yola koyuluyor ve ofise varinca yeni bir gün diye takvimdeki o günü carpiliyordum….
Bu Heycanimin nedeni cok büyük sebepten dolayi degil sevgili okurlar…
Ilk defa arabayla izine gidecektim kendim kurdugum ailecigimle…
Ilk defa babasiz anasiz ben planlicaktim yolu herseyi düsünecektim….
Neyseki hersey yolundaydi arabaya bi hayli masraf ettik kardesim gemiyi ayarladi ve sadece gün sayiyirduk…
Bu izinden cok büyük beklentilerim oldu… hep beklentim yok diye kendimide esimi de kandirirdim..
Ama vardi beklentilerim…
Neyseki günler birbirini kovaladi son günlerde: ay vaktimiz cok az yetistiremicem derdi basladi…
Amma yanlis amma dogru amma eksik amma fazla doldurduk arabayi bindik ve motor calisti.
Hepimizin dudagindan Bismillarirahmanirahim diye dökülüyordu…
Fazla dua bilmedigimize fazlasinida söyleyemedik yolculuga olan dileklerimizi Allaha söyleyip korkumuzu attiktan sonra hayirli yolculuklar diye arayanlari tesekkürle kisa kestirip yolumuza koyulduk…
Nezamandir esimle cocugumla mecburi araliksiz zaman gecirmek zorundaydik. Güzel güzel muhabetti sürdürüyor ve hayaller kuruyorduk..
Esimle bas basa vakit gecirmek istedigimi basa basa söylüyordum firsat oldugunda…
Firsatta her saat basi vardi yani
100 km 300 km derken zaman ve yol gecti gemiye yetisememe korkusuyla hizimizdan düsmüyorduk…
Kesin Italya üzeri yolculuk yapmis olanlar bilir…
Italyanlar türklerden beter söförlerdir bu duruma inanamayip caresizligimden dua lar edip. Bizi gecen her arabaya sövüyordum ne beddualar kovaladi bizi sollayanlari. Adet a lanet okuyordum. Sona insafa gelip allahimin duami kabul etmemesini diliyordum…
Ah ne güzeldi o yolculuk. Kimse kimseye güvenipte 1 dk olsun kapamadi gözünü Kizim haric o gümbür gümbür uyudu
Zor zahmet amma gec amma yorgun amma sevncli yetistik gemi giselerine.
Saatlerce bekledikten sonra yavas yavas aldilar bizi .
Odamiza yerlestik Dus mus derken, Mekan kesfetmeye yola koyulduk. Kizim masallah cok zahmetsizdi hic eziyet etmedi. Yanimizda bir arkadas yoldas gibi her seyi bizle gördü ve inceledi bu aradada yorumunu esirgemedi. Bu neden böyle yapiyo diye parmaginla isaretledigi kisilere biraz mahcup oldum ama tavis göstermeyerek ufak bir cümleyle savusturdum sorusunu:
Kizim herkez bizim gibi olamaz. Yada yazik dimi diyerek milletin bakislarini ve degisen suratifadelerini cektim…
Kendimle ilgili ufak ayrintilarida anlatmak isterim.
Yasim 25 ve 4 yildir evliyim kizim 3 yasinda. Calisan bi ana geveze bi esimdir.
Sadik bir dost ama zevzek bir dinleyiciyimdir.…
Gemiden sonra yolculugumuzu yunanistanda sürdürdük….
Yep yeni yaptiklari otobanlarda: Ha S..ktir adamlar yapmislar görüyongu .. diyerek hayretle izleyip inceleyerek tekerler yolunüstünde izimizi birakarak ilerliyorduk. Yapayalniz usul usul ilerlerken canimiz SIKILIYORDU. Ama o yoluda bitirdik 60 km cakilli otobansiz yoluda harpten cikmis gibi ardimizda biraktiktan sonra sabirsizca Ülkemize ilerliyorduk… Koymuyordu km artik 300 km de neymis gelsin yatarim üstüne hu
a muha
falan cirkin ama hosumuza giden espriler dökülüyordu dilimizden…
Cok eglenceliydi Topkia 150 km yazinca dahada heycandan birbirimizi dürtüp durduk: lan baksana gelmisiz anasini satim geldik leng vardik leng grrrhhamusdjjj ayyyy vs anlasilmayan sesler cikarmaya basladik.
Esim sesli sesli düsünüyordu. „len halimize baksana ya bundan kac yil evvel bozim köyi 10 yil isgal altinda tutuular su yunanlar kimisine tecavüz kimisinin son kutu ekmegini yedile yemekcanaklara SICIP her yeri darmadagin edip terrör yasattilar kac kizi kaldirdilar daga kamplara kim bilir bizde bunlarin tohumlarizda bilmiyoz simdide bunlarin topraklarindan gecip ülkemize ulasacagiz…
Fazla anlam vermedim bu sözlerine oda sadece gecmiste Atalarimizin yasadiklarini gözönüne getirdi.
Bu sözlerden sonra yaptiklari OTOyolda degerini kaybetti. Yunanlar her tunel basi yazmislar nekadara mal oldugunu, gösteris yapiyorlar yatirimlarini…
Neyse alexandrapolise vardik gectik ve zaman sonrada IPSALA 10 km yazdi J
Sinirda bi kuyruk olusmuski sormayin anamiz agladi beklerken sabah vardik gece Saat 22 de gectik TR tarafina. Beklettiler beklettilerki sormayin ya periperisan olduk. Önümüze gecmeye calistilar, kavga cikacakti vs ama sabrimizi adabimizi koruyup koruyamadigimizdan süpheliyim hakkimizi savunurken ilerledik ufak tefek el kol hareketlerimizle…. Ayip lan ayip diyerekten elimizi salliyorduk yanimizdaki arabaya dogru belirli bi sekilde (NAH)…
Heycanli heycanli gectik köprüden gözyaslari döktük askerlerimizi görünce ne agladim amma ya…
Türkiyeye girince bi hayli hizli hizli ilerledik. SINIRda baklerken uyumak aklimiza gelmedi rezilligimize sinirlenip sövcez diye…
Istanbul trafiginde Italyanlar halt yemis en gec o an anladimki italyanlara ayip etmisim….

Istanbul Otoyolu 4 mü 5 serit bide baktimki sagimizdada bi ters tarafa giden bi serit daha var.
Aman allahim ne terstarafa giden seriti üstümüze uzunlari yakaan kopup gelen Tiri Serit sandik…
Son anda driksiyonu kivirdi kardesim Panik icinde:
Cek len sola cek len sola diyerek niye lan cevabini alirken yatiriverdi direksiyonu sola…
Len P---zvenk itnedakimi gavurtohumu diye vs. Yemedigi küfür kalmadi söförün.
Yol dolu diye oto yolda U-Dönüsü yapmaya akil eden akilsiz Tir söförü faciyaya sebep oluyordu. Ve suna bak o da yapti bizde yapalim gurubuna katilan bi hayle cok araba vardi.
Yatalim yatalim uyuyalim uyulyalim diye karar verdik 3 söförüz ve birbirimize güvenmedigimizden dolayi 3ümüzde uyumadik.
SALAKLAR uyusaniza iste diye düsünen okurlari katluyorum..
Ama biz cok azimliydik ve uygun bi yer bulmadan uyumicaz diyerek HIC bi yer bulamayan 3 uykusuz uyanik yolumuza yari ölü yari diri devam ettik.
Mola verdik bi kac su böregi yedik. Yuromuzu begenmeyip nerdeyse benden dayak yiyen cüce garsonu zor aldilar kasada elimden…
Neyse moladan sonrada devam ettik Osmaniye Bilecik arasinda uygun bi teysiz aradik da bulamadik….
Bilecik bozöyük derken Eskisere yaklastik heycan icinde öldük geberdik hem uykusuzuz hem ac hemde heycanli… hic iyi bi karisim degildir arkadaslar.
Neyse eskisehire girdik eskisehiri dolanarak uzatarak gectik köyümüze yola koyulduk…

Borda gapilarin önünde datiri datiri datiri diye calip gapiyi actirinca anam elinde tavuk daha araba istop etmeden kurbanlik tavugun canini alivedi…
Bi elinde bicak bi elinde tavuk sarildik anamla….
Bu ara Anam dedgim Kadin Kayinvaldem…
Konusmaya takatimiz yoktu arabada. Arabadan inince can ve kan doldu damarlar sanki
Iki cay bi corba derken uyku muyku yok sadece gözümüzdeki hafif sizi hatirlatti o gün ara sira gurbetten geldigimizi…..

Allah razı olsun mavişimm...ağlama canımmm bazen burda komik komik muhabbet ediyorum ama içimi kim bilebilirkii...çok teşekkür ederimm benim için dua edenlere...çok iyi meleklersiniz her biriniz...üzerimde duası olann arkadaşlarım her birinizden Allah razı olsun...

yok ablam hamiş degilim ben
eşim beni aldatıyor ben herşeyi ona yaptıkca ona deger verdikce geri adım atıyor yapmadıgım numara yapmadıgım ilgi yapmadıgım şey almadı hep alltan alıyom onu ama adıkca eziliyom bana deger bile vermiyor dün bana sen nesinki sana acıklama yapayım dedi etmedi laflar söledi ben ona ragmen kaktım öptüm sarıldım ama ben öle yaptıkca o geri adım attı zaten 4 duvar arasındayım ondan hiç bişi istemiyom hiç bişi başalarına verdig degerin yarısını bile bana vermiyor dün arkadaşlarıyla toplandı bekar ondan önce tlf bir numara yakaladım aradık ben degil arkadaş dalga gecti dedi benim allahtan ve sizlerden başka kimsem yok biliyormusunuz bilmiyom içime attıkca cıldırıyom bazen aklıma ötü kötü şeyler geliyor allahtan korkmasam yapacam ama biliyorumki allah sevmedigi kuluna acı üzüntü vermez verdigi zaman arkasından ferah kapı acar buna inanıyom ve biliyom biliyom allahım beni sınıyor ama rabbim aldıramıyorum artık başım agrıyor aglamaktan artık kimsem yok sizden allahtan başka ama ben eşimi seviyorum seviyorum die bana böle yapıyor rabbim beni ne olursun kaldıracagım şeylerle sına allahım kendim ettim kendim buldum biliyormusunuz başıma ne gelirse gelsin hakkımdır rabbim ne olur sen beni zora oma afiyet ver allahım dayanma gücü ver rabbim 🙁

canım benım elım ayagım sogudu yazdıgını okuyunca.sakın yanlıs yapma.allaha sıgın o hıc bır kuluna ceke bıleceyınden fazlasını vermezne dıyeceyımı de bılmırem.

orjiim çok üzüldümm cnmm ama eminmisin aldattığından eğer gerçekten böle bişi varsa benim fikrim tabiii çocuk olmaması daha iyi bitanem çünkü böle bişey yapan insan uslanmaz ne yazıkki bence kendinden fazla ödün verme ödün verdikçe erkekler çantada keklik nede olsa diyip geri adım atar elbette o nedenle soğuk kanlı ol ve o olmadanda olabileceğini belli et bi şekilde ama ailenle aranın kötü olması bu anlamda iyi olmamış cnmmm işte şurdan bunu anlıyoruz kimse için aileni hiçe sayıp peşinden koşmayacaksın koca dediğin neki hep bulunur ama aile bulunmaz canım belki bana kızabilirsin cnm bunları yazdığım için ama iyiliğini istiyorum bende senin... eğer kocan seni takmıyorsa ilgilenmiyorsa ailenle aranı düzelt ve bence yol yakınken bu işi bitir derim tabii kimse yuva yıkılmasını istemez ama bu genç yaşta güzel karısını aldatan daha sonra güzellik geçince neler yapmmazki cnmmm 🙁((( sana iyi şeyler sölemek çok isterdim ama maalesef cnmmm durum ortadaaa sana sabır diliyorum bitanem akılndan o sölediğin şeyleride geçirme sakınnn çok kızarımmm

cnm ya üzüldüm simdi kuzum benim allah yardimcin olsun dogru karar vermen icin sana yardim etsin
Sabir ve hurzur vesin guzum