Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

keşke paylaşa bilsem ablacım allahtan afiyet istiyorum dayanma gücü istiyorum ama istedikce heba oluyorum allah beni deniyor isyan etmicem dayanacam allahıma binlerce şükür ablam sizden kırılırmıyım ben sizler ailemsiniz benim gercekten bunu şimdi daha ii anladım benim allahtan ve sizlerden başka kimsem yok

kuzum biz iyiyizde senin SIKINTILI olmana üzüldüm
ya
eger elimizden gelen bisey varsa paylas.

Paylasmak isyan demek degildir
belki sana yardimci olabilirim veya dahada güvenip tanidigin biri sana ihtiyacin oldugu nasiyati verebilir
belkide paylasinca rahatlayacaksin
ve gerek kalmayacak cok söze 🙂

hoşbulduk ablam nasılsınız

ayy zaten duygusalımm böle söleyince gözlerim doldu cnmmm burda hepimiz dediğin gibi aile olduk yazış şeklinden bile canının sıkkın olduğunu yada çok neşeli olduğunu anlayabilioruz artık ama eskisi gibi olmanı istiyoruz cnm benimmm valla sen böle olunca benimde tadım kaçıo sen bize hep neşe veriosun cıvıl cıvıl sıkma nolu bak kendini ne diyoruz hep iyi düşünelim iyi olalımki iyi şeyler bizi bulsun cnmm olurmuuu hadi neşelen şimdiii bak okadar dua edenin var yüce allahım duymuştur kesin tez zamanda mutlu eder seni...

şunu bilkin derdim sıkıntım bebek degil bunu bilin eger rabbim istediginiz şeyi vermiyorsa bir hayır vardır bebenim bebegim iyiki olmamış iyiki şu sofrayı yoplıyım gelip anlatacam size şuan gözlerimde yaş kalmadı akşamdan beri aglıyom artık dayanamıyom içimime attıkca kafayı yiyorum dayanamıyom allh kimsenin evine huzursuzluk vermesin kimseyi yanlız komasın 🙁

evet haklisin sarim benim

@ Orjim bak burada biz bi ekibiz bi birlikiz 🙂 sen hic üzme canini

var ya sizlerle bisey paylasmak istiyorum okumayi isterseniz bi sayfa paylasayim ne dersiniz?