sağol canım bugün biraz daha iyiyim akşam eşim öyle bir meyve salatası hazırladıki düzelmemek ayıp olurdu 🙂 elma,muz,kivi,çilek ceviz ve bal koca bir kase 🙂 onu yedim bide limonlu ballı ıhlamur içtim yattım sabah iyi uyandım en azından gözlerim akmıyor 🙂sen nasılsın bakiiiimmmm 🙂
sağol güzellik dünkü halim aklıma gelince birdaha yataktan kalkamıycam herhalde diyordum ama allaha şükür bugün kocişimin sayesinde daha iyiyim ama nerdeyse 24 saat uyudum 🙂 arada 2 kere sizleri ziyaret ettim ama hep uyudum 🙂
Canımsın kıyamam sana nekedar yürekten bir yakarış bu ağlattın beni 🙁( bitanem daha çok gençsin illaki olucak ama takıntı haline getirme ben boşverdiğim ay kendi geldi bak 🙂 dualarım hep sizlerle yesimmmmmmmm dilerim allahtan buayki beklentin boşçıkmasın aslında hiçbirinizinki boş çıkmasın allahım sen güldür meleklerimin yüzünü nolur AMİNNNNNNNNNNN ........
sağol canım bugün biraz daha iyiyim akşam eşim öyle bir meyve salatası hazırladıki düzelmemek ayıp olurdu 🙂 elma,muz,kivi,çilek ceviz ve bal koca bir kase 🙂 onu yedim bide limonlu ballı ıhlamur içtim yattım sabah iyi uyandım en azından gözlerim akmıyor 🙂sen nasılsın bakiiiimmmm 🙂
sağol güzellik dünkü halim aklıma gelince birdaha yataktan kalkamıycam herhalde diyordum ama allaha şükür bugün kocişimin sayesinde daha iyiyim ama nerdeyse 24 saat uyudum 🙂 arada 2 kere sizleri ziyaret ettim ama hep uyudum 🙂
İnşallahhhhhhhhhhhhhhh sılam yaaaa, artık burdan da çıkamazsak yuh bize yani
çıkamazak artık sılam biz seninle bir topic açalım ikimizin olsun ama sadece KADERSİZLER TOPİĞİ olsun adı da
Şaka şaka ben inanıyorum, artık rabbim daha fazla bekletmeyecek bizi.. 🙂
Dilek akşama yapalım canım, tamde bilmem böyle şeyleri ama resim falan mı çiziyorlar ne, bebek resimleri çizeyim camlara koyayım