Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

ohh ohh iyi olmana sevindim mavişim maaşallah turp gibi ol yani olun 😀

AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN !!!! AMİNNNNNNNNNNNNN!!! inşallah gülecek yüzlerimiz 🙂
Mavişim nasıl oldun daha iyi misin canım ...
Lalezarım sen nasılsın canım neler yapıyorsun 🙂 bak bu topikten hamiş çıkıcaz taammı
bu gün dilet tut tamam canım sende ben de yapıcam Rabbim kabul etsin inşallah :bebeğim:

Aman aman canım iyi hadi sevindim, o meyve salatasının içine sevgisini de koymuştur kocişin de ondan iyileştin sen ben biliyorum

Vallaha ben işte çalışmayara devam 5,30 da kalktık

Test yaptım akşam hafif bir çizgi vardı daha tam net değil ama biz yinede çalışıyoruz 🙂

en iyisini yapmışsın dinlenmesen geçmez zaten hem bebişte sen dinlendikçe rahatlıyordur oyy yerim ben o kuzucuğu
ne güzel eşlerin desteği olmazsa olmaz ...bak ben duygulandım şimdi

eşim dün benim moralimi düzeltebilmek için dışarı çıkardı saatlerce (adam yorgunluktan ölüyo) dolaştık çok iyi geldi 🙂 birde 19 mayısa tatil ayarlamış 4 günlüğüne gitcez inşallah eşlerimiz böyle iyi ve anlayışlı olmasaydı napardık... iyiki varlar 🙂

çalış lalezarım çalış canım gelecek o bebişlerrrrrrrrrrr inşallahhhh :bebeğim:

İnşallahhhhhhhhhhhhhhh sılam yaaaa, artık burdan da çıkamazsak yuh bize yani

çıkamazak artık sılam biz seninle bir topic açalım ikimizin olsun ama sadece KADERSİZLER TOPİĞİ olsun adı da

Şaka şaka ben inanıyorum, artık rabbim daha fazla bekletmeyecek bizi.. 🙂
Dilek akşama yapalım canım, tamde bilmem böyle şeyleri ama resim falan mı çiziyorlar ne, bebek resimleri çizeyim camlara koyayım