Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

kızlar hepinize günaydın hayırlı cumalar ve bugün hıdrellez. bol bol dilek dileyip dua edelim bakalım. ben daha adet olmadım bugün 6. gün hayırlısı bakalım.
mavişim nasılsın miniş nasıl hastaydın galiba geçmiş olsun canım. daha önceki sayfalarda bişeyler yazdım benim durumum hakkında. senin hcg değerleri ilk öğrendiğinde gebeliklerinde nasıldı? yazdıklarımı okuyup cevaplarsan sevinirim bikaç sayfa geride canım.
melodi o yazdığın değerler hakkında benim de bi bilgim yok. inşallah normaldir ve bi sorun yoktur canım.
sılam nisa sen de öğretmensin meslektaşız galiba. biz de hemen hemen 1 yıldır istiyoruz ama bu ay durumlar karışık bakalım nolcak?

günaydınnnnnnnn
uyuyup kalmışım ya ben.kocışım de sessızce gıtmış kaldırmamış.melodıcım pazarertesıne kadar nasıl sabr edıcen kuzum

arkadaşlar nolur benim içinde dua edinnn 2 yıldır çocuk hasretiyle yanıp tutuşuyorumm
Canımsın kıyamam sana nekedar yürekten bir yakarış bu ağlattın beni 🙁( bitanem daha çok gençsin illaki olucak ama takıntı haline getirme ben boşverdiğim ay kendi geldi bak 🙂 dualarım hep sizlerle yesimmmmmmmm dilerim allahtan buayki beklentin boşçıkmasın aslında hiçbirinizinki boş çıkmasın allahım sen güldür meleklerimin yüzünü nolur AMİNNNNNNNNNNN ........