MERHABA ARKADAŞLAR KOCAMAN BİR SENEYİ GERİDE BIRAKTIK BENİM BU SENEDEN TEK DİLEĞİM HAYIRLI SAĞLIKLI SIHHATLİ BİR BEBEK ....BAKALIM NE ZAMAN GELECEK? HEPİNİZİ SEVGİYLE SELAMLIYORUM VE YENİ YILDA BURADA BULUŞMAK DİLEĞİYLE
şu reglim bitsin bu ay bi de ovülasyon testi deniycem bu ay geç yumurtladım ben sanırım o yüzden günü tutturamadım önce ben günü tutturayım ki bebişimde bana tutunsun
mrb arkadaşlar elçinsu topiğin de hayırlı olsun canım yalnız bırakmayız seni. bebiş konusunda da üzme kendini Allah hakkımızda hayırlısını versin umarım doğru zamanda gelir bu yıl inş bebeklerimize kavuşuruz. sanırım ben de hasta olucam az önce pembelik vardı ama ilk kez bu kadar gecikti. ne diyim artık bekleyip görücez olmasa da denemelere devam. öpüyorum herkesi...
bu yıl inşallah hepimize hayırlı olur.yeni yıl hediyelerimiz inşallah bebişlerimiz olur...benim bu ayda olmadı. artık ocak ayına saklıyorum umutlarımı🙁
canım meleklerim yeni yılda rabbim her şeyi gönlümüze göre versin tunacım hepimiz hakkında hayırlı olsun bu arada burası hepimizin topiği🙂 yeni yılda burada nice nice bebiş haberlerini duyarız inşallah🙂
bu yıl inşallah hepimize hayırlı olur.yeni yıl hediyelerimiz inşallah bebişlerimiz olur...benim bu ayda olmadı. artık ocak ayına saklıyorum umutlarımı🙁