KeLeBeK's Daimi Üye Üye 26 Şubat 2011 #12 Oldukça şık modeller var canım çok güzeller ya:hıms:özelliklede ilk bu dikkatimi çeki damat korkutan bu olsa gerek
Oldukça şık modeller var canım çok güzeller ya:hıms:özelliklede ilk bu dikkatimi çeki damat korkutan bu olsa gerek
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 26 Şubat 2011 #13 Gerçkten çok şık ve bir kadını zarif göstericek ayakkabılar...Gündelikte giyilecek ayakkabılarda var içlerinde özeliklede biz kokoşlar için ha emeğine sağlık canım
Gerçkten çok şık ve bir kadını zarif göstericek ayakkabılar...Gündelikte giyilecek ayakkabılarda var içlerinde özeliklede biz kokoşlar için ha emeğine sağlık canım
ßeLeN Paylaşımcı Melek Üye 27 Şubat 2011 #14 $ul€' Alıntı: beloşum bu bnm tamam mı kimselere verme sakın =) Genişletmek için tıkla ... Tamam Akide Şekerim senin olsun 🙂 Kelekeğim canımcım damat korkutan derken hem metalleriyle hem topuguyla hemde ücretiyle bencede korksun 🙂
$ul€' Alıntı: beloşum bu bnm tamam mı kimselere verme sakın =) Genişletmek için tıkla ... Tamam Akide Şekerim senin olsun 🙂 Kelekeğim canımcım damat korkutan derken hem metalleriyle hem topuguyla hemde ücretiyle bencede korksun 🙂
ßeLeN Paylaşımcı Melek Üye 27 Şubat 2011 #15 benimm ben' Alıntı: aynısını mağazada gördüm evlendiğim zaman bulursam mutlaka alıcam Genişletmek için tıkla ... Kız nerde gördün ben gelinliğimin altına istiyorum böyle bişey bu neden olmasın ki🙂
benimm ben' Alıntı: aynısını mağazada gördüm evlendiğim zaman bulursam mutlaka alıcam Genişletmek için tıkla ... Kız nerde gördün ben gelinliğimin altına istiyorum böyle bişey bu neden olmasın ki🙂