zuzumm_ Daimi Üye Üye 3 Mart 2011 #1 Yeni Model Abiye Elbise modelleri abiye elbiseler abiye elbise modelleri en yeni elbise modelleri yeni en son Bu gece kıyafetleri gerçekten dikkatleri çekiyor.Meleklere çok yakışacak en güzel abiye elbiseler bunlar. 🙂
abiye elbiseler abiye elbise modelleri en yeni elbise modelleri yeni en son Bu gece kıyafetleri gerçekten dikkatleri çekiyor.Meleklere çok yakışacak en güzel abiye elbiseler bunlar. 🙂
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 4 Mart 2011 #4 Abiyede asla modası geçmeyen çok özel ve güzel renkler bir o kadarda şıklar canım saolasın🙂
ßeLeN Paylaşımcı Melek Üye 5 Mart 2011 #8 iş yerimde bu ve bu gibi kıyafetler kullanmak zorunda kalıyorum davetlerde aslında isterdim şöyle uzun bol salaş rengarenk şeyler giymek...
iş yerimde bu ve bu gibi kıyafetler kullanmak zorunda kalıyorum davetlerde aslında isterdim şöyle uzun bol salaş rengarenk şeyler giymek...
gamselim Mekanın en şık Meleği Üye 5 Mart 2011 #9 cokk güzel ve şık bir renk ve zarif bir elbise modeli begendim 🙂) tşkler cicim...