*Gizemli Kıs* Yeni Üye Üye 6 Aralık 2010 #12 gamselim' Alıntı: off cok güzelll bayıldım allahım nasip etsin herkeze başta bana 🙂 amin..... Genişletmek için tıkla ... inş gamselim nişanlına söyle alsın bu gelinliği sana 🙂
gamselim' Alıntı: off cok güzelll bayıldım allahım nasip etsin herkeze başta bana 🙂 amin..... Genişletmek için tıkla ... inş gamselim nişanlına söyle alsın bu gelinliği sana 🙂
tuqqce Daimi Üye Üye 7 Aralık 2010 #15 Melekler altta linkli konuya gelinlikle düğünle ilgili herşeyi gönderebilirsiniz daha faydalı olacaktır.. https://www.meleklermekani.com/ben-evleniyorum/178424-2011-gelinleri-sohbete-buyrun.html
Melekler altta linkli konuya gelinlikle düğünle ilgili herşeyi gönderebilirsiniz daha faydalı olacaktır.. https://www.meleklermekani.com/ben-evleniyorum/178424-2011-gelinleri-sohbete-buyrun.html
M Misafir Melek Forum Okuru 8 Aralık 2010 #16 gamselim' Alıntı: off cok güzelll bayıldım allahım nasip etsin herkeze başta bana 🙂 amin..... Genişletmek için tıkla ... arkadaşlar ben mersındeyım de bu gelınlıkler nerde bulabılırım acaba numaraları falan var mı eger varsa bana bıldırebılır mısnız lütfen ...
gamselim' Alıntı: off cok güzelll bayıldım allahım nasip etsin herkeze başta bana 🙂 amin..... Genişletmek için tıkla ... arkadaşlar ben mersındeyım de bu gelınlıkler nerde bulabılırım acaba numaraları falan var mı eger varsa bana bıldırebılır mısnız lütfen ...
HaYaL Daimi Üye Üye 8 Aralık 2010 #17 Tatlım yanlış bölüme açmışsın uygun yere taşıdım çok güzel modeller teşekkür ederim...
*Gizemli Kıs* Yeni Üye Üye 9 Aralık 2010 #18 HaYaL' Alıntı: Tatlım yanlış bölüme açmışsın uygun yere taşıdım çok güzel modeller teşekkür ederim... Genişletmek için tıkla ... çok teşekkür ederim cnm bidaha olmucakkk 😀
HaYaL' Alıntı: Tatlım yanlış bölüme açmışsın uygun yere taşıdım çok güzel modeller teşekkür ederim... Genişletmek için tıkla ... çok teşekkür ederim cnm bidaha olmucakkk 😀
N neslimm Banned 9 Aralık 2010 #19 şimdi birde yeni moda gelinliikler abiyeden birazdaha çafcaflı pastel renkler ile yapmıyolar gelinliğinde beyazı olmadıgından hakimiyet gelinlik olmadıgıda anlaşılmıyorr.beyaz yine number onee
şimdi birde yeni moda gelinliikler abiyeden birazdaha çafcaflı pastel renkler ile yapmıyolar gelinliğinde beyazı olmadıgından hakimiyet gelinlik olmadıgıda anlaşılmıyorr.beyaz yine number onee