Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
canım hosgeldın ınsallah ıyısındır 2. bebiş gelıyormuş sevındım adına her ne kadar süprız bır bebek olsada güzeldır herhalde sen baslarda kabullenememıssın ama çok normal çünkü ufak bır oglun var fakat Allah yardımcın olacak sende bebegını saglıkla dünyaya getırıp güzel güzel büyüteceksın tatlım mutlaka zorlukları olacak çok kolay kımse dıyemez ben dıyenede ınanmıyorum ama insallah sakin olur 2. bebeişinde rahat edersın canım benım oglumda 22. ayında 2 yasına az kaldı ama o kadar yaramaz ve durmuyorkı 2. bebek aklıma bıle gelemıyor malesef ne yemek yapmama ızın verıyor ne temızlık hep pesımde mızmız ne ıstedıgıde bellı degıl bazı günler daha ıyı ama genelınde hep yanında oturucam eeee o zamanda hiçbişi yapamıyorum yınede buna sükür ne dıyeyımkı artık zor kolay büyüyecek ben zaten ciddi anlamda korunuyorum 2.si suan olmasın dıye tabıkı yınede Allah bılır ama ben önlemımı ciddi manada alıyorum yınede hamıle kalırsam Allah ın takdırı tabıkı fakat suanda kendımı hiçbir sekılde 2. çocuk hazır hıssetmıyorum aklıma gelınce delırcek gıbı oluyorum düşün yanı halımı ne kadar zor büyütmüşüm Allah ım ogluma uzun ömürler saglık versın yeter bana 2.si artık ılerde belkı belkıde hiç kısmet artık neyse bakalım arada gır yaz sende kıb öptüm