C Cigdemcik7781 Forum Okuru 14 Mart 2016 #1 Yemek menüsü Selam arkadaslar. Cuma esimin ailesi gelecek. Her seferinde hep özel ve degisik yemek yaptim vu sefer tipik türk mutfagi bildigimiz seyler yapayim diyorum. Aklimda basta pilav ve etli nohut. Bunlarin yanina ne gider? Lütfen yardimci okurmusunuz. Tsk ederim
Selam arkadaslar. Cuma esimin ailesi gelecek. Her seferinde hep özel ve degisik yemek yaptim vu sefer tipik türk mutfagi bildigimiz seyler yapayim diyorum. Aklimda basta pilav ve etli nohut. Bunlarin yanina ne gider? Lütfen yardimci okurmusunuz. Tsk ederim
B bebegımgelsın Forum Okuru 14 Mart 2016 #2 Mercmek corbAsi salata yap eger ozel olmcaksa bunlar yeterli cayn yannda tatli tuzlu bseyler alrsnz
Uzman SühaN Administrator 14 Mart 2016 #3 Yanında ikramı zor bir yemek seçmişsiniz..Sebzeli tavuk fırına atabilirsiniz.Tadımlık yaprak sarması ve salata.. Son düzenleme: 15 Mart 2016
Yanında ikramı zor bir yemek seçmişsiniz..Sebzeli tavuk fırına atabilirsiniz.Tadımlık yaprak sarması ve salata..