zuzumm_ Daimi Üye Üye 1 Mart 2011 #1 Yelek Kombinleri yelek kombinleri Çok şık yelek modelleri seçtim sizler için.Yeleğinizin modeline sitil ve şekline göre topuklu ayakkabı,babet,mini etekler,ve güzel çantalarla kombinleyebilirsiniz.
yelek kombinleri Çok şık yelek modelleri seçtim sizler için.Yeleğinizin modeline sitil ve şekline göre topuklu ayakkabı,babet,mini etekler,ve güzel çantalarla kombinleyebilirsiniz.
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 1 Mart 2011 #2 Yelek normalde pek sevmem ve giymem ama bu kombineler gerçekten çok şık olmuş canım emeğine sağlık teşekkürler🙂
Yelek normalde pek sevmem ve giymem ama bu kombineler gerçekten çok şık olmuş canım emeğine sağlık teşekkürler🙂
bettt Yeni Üye Üye 1 Mart 2011 #3 yelek çogu zaman gereksiz gelir bana. ama bunlar baya güzel olmuş ya🙂
M Misafir Forum Okuru 1 Mart 2011 #4 Uzun gömleklerle çok şık oluyor yelekler 🙂 Bu yelekler de oldukça şıklar 🙂 Beğendim isterim, verirsen tabi yelekleri
Uzun gömleklerle çok şık oluyor yelekler 🙂 Bu yelekler de oldukça şıklar 🙂 Beğendim isterim, verirsen tabi yelekleri
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 1 Mart 2011 #6 Bende yelek kullanmayı pek sevmem ama içlerinde beğendiğim kombin şeklinde olanlar var emeğine sağlık canım
Bende yelek kullanmayı pek sevmem ama içlerinde beğendiğim kombin şeklinde olanlar var emeğine sağlık canım