YAZA GİRDİĞİMİZDE ZAYIF OLALIM <beni yalnız bırakmıyın lütfen>

3. gün
Kahvaltı
kaşar peynir, bir dilim light ekmek, bir çay kaşığı reçel

Ara öğün
1 elma

Öğle kısır 1kase

Akşam
1 tane tavuk but bol salata 1kasede çorba var çay içerim bolcaaa

Ayy o kadar bebekken gelecekse size daha kolay alışır bende bebeğimi cok kucukken almıştım bize alıştı...
bir başka rahatsızlıgı yokmus ama işteee huyysuzlaştı bu sebebtenn.. Bakalım yumurtlayacakmı.... sabırla bekliyoruzzz..

lamişim bidenem saol yafrim lilili çok mutluyum içim dışım çorba olsada en azından aralarım var aralarda galeta yiyorum birde yulafluı kepekli layt bisküvi 😀 bitki çaylarım da var tabi 😀 hayatımdan ekmeği çıkarınca baya hafifledim yav son hız devam bakalım inşallah istediğim kiloya ulaşıcam sayende kuzum burası beni gaza getirdi tek başıma yapamıyodum saol bebem
😱rkide:

sağol canım ama o senin başarın burası bahanen oldu darısı bana inşallah🙂

......AD...................BOY...............KİL O.............HEDEF.................VERİLEN
ebraryksl.................1.60.................58. ...................52..........................2
AuSSie-Angel............1.69................67.2......... .........60..................4.800g
HeRCai...................1.70................-.......................60...................2

LAMİYA...................1.60................76... ...................65.....................-
hurhur....................1.65...............106.. ...................90.....................12
Arıza......................1.60..............57.5. ...................50......................-
Şura.......................1.60................62. ...................58.....................-
Orkide....................1.65................70.. ..................60......................3
Şevval.....................1.60...............-........................65......................-
Hayal.....................1.65................84.. ...................55......................-
elisev.....................1.63.................69 ...................60.....................10

Günaydın melekler.... Sabah şerifleriniz hayırola... Ben bu sabah erkenciyim... Pazaryaa.. Herkes yatar uyur dinlenir bende aksine bugun erken kalkarım 😀...
Tekrar günaydın melekler.... Ben dün misafirlerimiz yüzünden diyetimde bozulmalar oldu 🙁 ama inşallah bugun toparlayacagım....

......AD...................BOY...............KİL O.............HEDEF.................VERİLEN
ebraryksl.................1.60.................58. ...................52..........................2
AuSSie-Angel............1.69................67.2......... .........60..................4.800g
HeRCai...................1.70................-.......................60...................2
LAMİYA...................1.60................76... ...................65.....................-

hurhur....................1.65...............106.. ...................90.....................12
Arıza......................1.60..............57.5. ...................50......................-
Şura.......................1.60................62. ...................58.....................-
Orkide....................1.65................70.. ..................60......................3
Şevval.....................1.60...............-........................65......................-
Hayal.....................1.65................84.. ...................55......................-
elisev.....................1.63.................69 ...................60.....................10

Malzemeler:
  • 300gr kadayıf
  • 6 yemek kaşığı toz şeker
  • 5 yemek kaşığı tereyağı
  • 1,5 su bardağı doğranmış ceviz
Hazırlanması:
  1. Kadayıfı 1-2 saat öncesinden derin dondurucuya koyun. Dondurucudan alıp kolayca kırarak tencereye koyun.
  2. İçine yağı, şekeri lave edip orta harlı ateşte sürekli karıştırarak kavurun. Pembe hale gelince cevizi ekleyin. Ateşten alıp soğutun.
Muhallebi Malzemeleri:
  • 1kg süt
  • 4 yemek kaşığı un
  • 2 yemek kaşığı mısır nişastası
  • 2 türk kahvesi fincanı toz şeker
  • 1 yumurta
  • 1 paket vanilya
  • 1 küçük paket (süt paketinde) krema
Hazırlanması:
  1. Krema hariç tüm malzemeyi muhallebi gibi pişirip soğutun. Soğuduktan sonra içine kremayı ekleyip mikserle karıştırın.
  2. Kadayıfın yarısını büyük dikdörtgen borcama serin. Üzerine muhallebiyi yayın. Kalan kadayıfı da serin.

Canı tatlı çekenlere hafif ama cok leziz bir sey melekler afiyet olsun .... 😀