YAZA GİRDİĞİMİZDE ZAYIF OLALIM <beni yalnız bırakmıyın lütfen>

......AD...................BOY...............KİL O.............HEDEF.................VERİLEN
ebraryksl.................1.60.................58. ...................52..........................2
AuSSie-Angel............1.69................67.2......... .........60..................4.800g

HeRCai...................1.70................-.......................60...................2
LAMİYA...................1.60................76... ...................65.....................-
hurhur....................1.65...............106.. ...................90.....................12
Arıza......................1.60..............57.5. ...................50......................-
Şura.......................1.60................62. ...................58.....................-
Orkide....................1.65................70.. ..................60......................3
Şevval.....................1.60...............-........................65......................-
Hayal.....................1.65................84.. ...................55......................-
elisev.....................1.63.................69 ...................60.....................10

tebrikler orkide demiştim en güzel sen besleniyosun diye valla tebrikler...

Canım bende burdayım ben pek liste hazırlamayışım nedeni devamlı hazırlamış oldugum sebze corbasından içmemden kaynaklı.... 😀 içim dışım sebzeli çorba olsada full gaz devam ediyorum çorbaya ve Allahın izni ilede pes etmeyeceğim...
Canım tabiki gül diyebilirsin.. Avatarımdada oldugu gibi adım GÜL cnm 😀
Keşke bende sizin gibi yürüyşe çıkabilsem ama nerde bende o enerji...

tam çıkıyordum aklıma AuSSie-AnGeL kuşu geldi bacım kuşun ne alemde valla merek ettim yazık bebişini
Canım Allah razı olsun.. Kuşummun dişi oldugunu öğrendim ve büyüdügü için anne olmak istiyormuş... Galiba boş yumurtlayacakmış... 🙁
Ben kuşumun hep erkek oldugunu biliyordum megerse dişiymiş... 🙁

Hayırlısı olsun şimdilik bir sey yok ama yumurtasıda yk gibi dedi götürdügüm yer amaa bana varnış gibi geliyor.. Korkuyorum yumurtlayamazsa onu diiye... Sonuçda daha küçüçük bebeğimm o benim...

Meleğim çokk geçmiş olsun umarım en kısa zamanda sıkıntından kurtulursun ..... Dikkat et kendine canımcım..

......AD...................BOY...............KİL O.............HEDEF.................VERİLEN
ebraryksl.................1.60.................58. ...................52..........................2
AuSSie-Angel............1.69................67.2......... .........60..................4.800g
HeRCai...................1.70................-.......................60...................2

LAMİYA...................1.60................76... ...................65.....................-
hurhur....................1.65...............106.. ...................90.....................12
Arıza......................1.60..............57.5. ...................50......................-
Şura.......................1.60................62. ...................58.....................-
Orkide....................1.65................70.. ..................60......................3
Şevval.....................1.60...............-........................65......................-
Hayal.....................1.65................84.. ...................55......................-
elisev.....................1.63.................69 ...................60.....................10

başka bi rahatsızlığı olmadığı için sevindim ama sonuçta benim dediğim çıktı bak sen merak etme o küçük sayılmıyomuş canım çünkü bi kuş 6.ayında çiftleşmeye hazır yetişkin olurmuş eşim banada yavru kuş almış daha tüysüzmüş biraz daha toparlansın eve getiricez evdeki kuşumuda eşimin yeğenine vericez çocuk çok seviyo hergeldiğinde ben kuşu alıcam diyip duruyo...

amanınnnnn kıyamam ben ona küççük yaşında annemi olacak😀 kız üzülme düzelir üzme bukadar kendini

yaaa nerdesiniz bugün neden kimse yok burda bugün:angel:

gevşeklik yok dimi

aman arkadaşlar nolur bırakmayalım sizde bırakmıyınki bende bırakamııyım allah benimde yardımcım olsun da inşallah pazartesi gününden eksiksiz giriyim şu listeye inşallah
biz kardeşimle yaparken herşeyden yiyoduk azda olsa ama yinede her sabah eksiliyoduk hatta -100 gr verdiğimizde üzülüyoduk ki az vermişiz bu gün diye ama çok yürüyoduk galiba ondan gidiyodu kilolar işte şimdi sırf bu yüzden yürüyüşe seviniyorum
ozaman verdiğimiz gibi versek 2 ayda 10 kilo giderdi dua edinde gitsin yaa sıkıldım valla