Rabbimiz! Güçsüzlüğümüzü ve Senin isteklerini yerine getirmedeki yeteneksizliğimizi Sana şikayet ediyoruz. Üzüntümüzü ve tasamızı da yalnız Sana arz ediyoruz.
Özünün hakikati ve yüzünün nuru üzerine yemin ederiz ki, Sana duyduğumuz ihtiyaç, Senin zenginliğine denk! Sana olan ihtiyacımız Senin büyüklüğün kadar...
Bildirdiğin ve gizlediğin tüm isimlerini ve Kur'an-ı Kerim'i, kalbimizin baharı, gönlümüzün nuru, sıkıntımızın ilacı yap.
Hayırlı Cumalar
nasılsınız bakalım hanımlar ben yokken pekte bişey kaybedmemişim geçmiş olsun hercaim diğer kzlar siz nerdesiniz yaa hurhur duan bi harika allah kabul etsin angelim (ama zor oluyo böyle yaa bende sana gül diycem)senide tebrik ederim gitti yarım kilo daha ohh darısı diğerlerine ve bize inşallah ben artık pazartesi silkelenicem çünkü yürüyüşe başlıycaz artık kaçarım yok ayrıca şevvalde katılıcak aramıza,.....
Selam kızlar naber ya ben suyun dozunu fazla kaçırdım zannımca böbreklerimi çok yormuş olmalıyım.Bu gün feci halde böbreklerim ağrıdı.Ne yapsam bilmiyorum su içmeden de olmuyor.Bu gün hiç içemedim bu yüzden .Offf offf
canlarım dadlularım fıstıklar hatunlar 😀
bugun çokk mutluyum yav bu hafta ben tamı tamına 2 kilocuk daha vermişim ulen
h 70 oldum yav 70
bugun ne yedim
bu gun canlarım 1 dilim beyaz peynir 4 zeytin 4 çay 1 dilim kepekli ekmek ciklen kahvaltı yaptım ve diyete devam çorbaya devammmmmmmmm lililil😀D:😀D
Selam kızlar naber ya ben suyun dozunu fazla kaçırdım zannımca böbreklerimi çok yormuş olmalıyım.Bu gün feci halde böbreklerim ağrıdı.Ne yapsam bilmiyorum su içmeden de olmuyor.Bu gün hiç içemedim bu yüzden .Offf offf