YAZA GİRDİĞİMİZDE ZAYIF OLALIM <beni yalnız bırakmıyın lütfen>

Bilemedim ki ... Birden tüm melekler kayboldu ... Diyetten cok zayıflamıs olmalılarki gorunmez olmuslar 😀
Melekler ben dişciye gittim 🙁 çıkan sonuç.. 2,500tl masraf...

Ne yapacağımı bilmiyorum ...

katılıyorummm
ben 3 gundur her gun 1 bucuk saat tempolu yuruyus yapıyorum bide bol yesılcay ıcıyorum cok ii geliyo

sanırım hercai ve hurhur yok bide orkide tabii
arıza zaten tatilde eksikler var evet...
ama hurhur hastaydı belki ondan girememiştir bende bu gün dikiş sevdasındaydım kendime etek diktim tam bitirmek üzereyken ne oldu tahmin edin eteğin ön parçasını ters dikmişim tekrar sökmek zorunda kaldım çok sinirdi kısaca ama sonuç güzel eteğim kusursuz oldu..çok şükür...
diyete gelince beni pazartesi görüceksiniz hiç olmadığım kadar iyi olucam çünkü yürüyüşe başlıyoruz şevvalle.....

selam canlar canışlar 😀
bugun naptım anam baya yuruyüş yaptım sonrazıma
sabahleyin çorbamyoktu 4 zeytin 2 galeta yedim akşamda çorbamdan içtim baya haşlama tavuk budu yedim yarım but bukadar bitki çayı i,çicem bide baya su içtim 😀

......AD...................BOY...............KİL O.............HEDEF.................VERİLEN
ebraryksl.................1.60.................58. ...................52..........................2

AuSSie-Angel............1.69................67.7......... .........60..................4.300g
HeRCai...................1.70................-.......................60...................2
LAMİYA...................1.60................76... ...................65.....................-
hurhur....................1.65...............106.. ...................90.....................12
Arıza......................1.60..............57.5. ...................50......................-
Şura.......................1.60................62. ...................58.....................-
Orkide....................1.65................73.. ..................60......................1
Şevval.....................1.60...............-........................65......................-
Hayal.....................1.65................84.. ...................55......................-
elisev.....................1.63.................69 ...................60.....................10

Melekler bbeeennn 67,200 oldum net olarak ama listede nasıl yerleşecegime karar veremedim .. yani gene kiloyu düşüp sonraa kac kilo verdiğimimi yazacam yoksaaa nasıl olacakk. sizlere zahmet 😀 listyi yeniler benide 67,200 yazarsanız cok sevviinirrm 😀

canlarım dün malum sabah yediklerimi yazdım şuanada yazamadıklarımı yazıyorum Kuşluk : 4 adet diyet bisküvi
Öğle : 2 dilim tavuk eti (ızgara ), 1 kase yoğurt (kaymaksız), salata (yağsız), 1 ince dilim ekmek (kepekli)
İkindi : 1 porsiyon meyve
Akşam : 8 yemek kaşığı sebze yemeği, 1 kase yoğurt (kaymaksız), salata (yağsız), 4 yemek kaşığı pirinç pilav
Gece : 2 porsiyon meyveoh doyduğumu hissedettim ama bana bunlar çok gibi geld,i ben bukadar yemiyordum kğ bakıcam pazartesi gerçekten kğ veriyosam devam ama veremediysem ben bildiğimi okurumm.ayrıca dün 1saat yürüyüş yaptım ay alışık olmayınca pestilim çıktı bugünde yürücem oğluşum kalksın onuda götürcem😀oda versin dimi ama teyzeleri ablalarııı bugünkünü gece yazarım Allahtan mani çıkmazassa