YAZA GİRDİĞİMİZDE ZAYIF OLALIM <beni yalnız bırakmıyın lütfen>

ebraryksl = 1,60 - 60kg... Hedefi = 54

AuSSie-AnGeL = 1,69 - 72-70-69kg.... Hedefi = 60

HeRCai = 1,70 - Hedefi = 60kg.

LAMİYA=1.60- hedefi = 60kg

HurHur = 1,65 Hedefi 90kg

Ariza = 1,60 - 57,5kg..... Hedefi = 50

Şura = 1,60 - 62kg.............. Hedefi =58

Orkide=1,65-73kg.........Hedef=60(şimdilik)

şevval=1,60..................Hedefi=60,65

selam kızlar ;
nasılsınız bakalım ben bu gün iyiyim çok şükür
bu gün kü menümü yazıyorum;

sabah galete ve beyaz peynir yedim (çok az)
12 gibi bir portakal
2 gibi 3 tane çubukkraker
öğlen yemeğim bira gecikti 3 gibi 2dilimk.. ekmeği 2 kepçe fasulye kavurması
akşamı henüz yemedim ama 8 gibide yerim
yemekte yine fasulye kavurması ve haşlama et var abartmdan yerim yanın ya salata yada yoğurt yerim
ayrıca bu gün toplam 3 lt su içtim🙂

anammmm bu gun başladım işte ben hemen ne yedim ne içtim yazayım yol gösterin yav 😀
sabah 06.00 da ılık sirkeli su
08.00 da kahvaltıjm : kahvaltıda bir orta boy haşlanmış patates 3 dal maydanoz 1 dilim peyaz peynir iki bardak su
12.00 da 1 tane yeşil orta boy elma
14 00 3 bardak açık şekersiz çay (komşum vardı 2 tane bisküvi yedim çayla mecburen
)
18.00 da akşam yemeği : yemekten önce 2 bardak ılık su sonrada yemekte şehriye çorbası 4 yemek kaşığı (tel şehriye), 1 yemek tabağı dolusu lahana salatası içinde bolca lahana , havuç ve maydanoz vardı azcık limon sıktım biraz sirke koydum tuz ve yağ yok
akşam 20 oo da bir elma yicem gece 11 de uyuyacağım yatmadan ewwel 2 bardak su içicem ve yarım saat jimlasdtik yapıcam gece jimlastiği göbek basen çalışması 😀 inşallah kısa zamanda veririm bu kilolarımı
lililili pes etmiycem melişlerrrr

sabah 9:30 sirkeli su +limon 11:00sadece 4tane zeytin 16:001kase yoğurt 17:301 elma 19:00 1yemek kaşığı kavurma et altında 7 dilim küp küp kesilmiş kebeplık pide şimdi şekersiz limonlu çay içiyorum bişi yersem yazarım bugünlük bukadaar

3. Gün

Sabah:
06:15 : ilik su ve 3 kuru Kayisi
09:30 : iki dilim Ekmek ve Recel

Öglen:
12:20 : Meyve salatasi ( Portakal, Elma ve sade sekersiz yogurt )

Aksam:
16:45 : 6 - 7 yemek kassigi Pirinc pilavi

Bugün sadece 1,5 Litre sade Soda ice bildim, calistigim ve basimin agrisi nedeniyle Yürüyüse veya egzersize yer veremiyorum bugün ayrica yesil ve beyaz cayda icemedim...

Kahvalti :

9:45 Iki kücük ekmek, + Domates + Tavuk Salam + Kahve...

Ara Ögün Cerez yedim . Findik, Kaju Fistigi, Kuru Üzüm, Ceviz gibi...

Ögle yemegi 13:30 Yagsiz Pilav , Tavuk şeritleri, ayrica kuskonmaz yedim...

Aksam yemegi 17:00 4 Dilim gevrek isvec ekmegi + Domates + Peynir + Tavuk salam...

Bugün pek su icmedim yarim litre soda ictim...

Sporda yapmadim bugün...

akşam yemeğin içn 4 dilim ekmek fazla ekmeğide öğünlere böl ve akşama 1 taş çatlasın 2 dilim ekmek ye zaten günde ince olmak şartıyla 6 dilim ekmek yeme hakkın var ama gerisi süperrrrrrrr meyveleri sütü untmayın mutlaka ye canım efferim sana bügün daha iyimişsin gibi bir izlenim verdi yazıların yanılmıyorum umarım😀

kız sende azyemişsin bugün way benim melişlerim prafo size varya bitanesiniz siz ya bacım hercaime dediğim gibi sütü ve metveyi kesmeyin güçden düşerseniz üzülürüm burda çalışıyonuz birdeeeee
🙂