YAZA GİRDİĞİMİZDE ZAYIF OLALIM <beni yalnız bırakmıyın lütfen>

anammmmmmmmmmmmmmmmmmmm aldığım duyumlara göre diyet yapılıomuş benim neden habarım yok yaaaaa
benide alın aranıza LAMİYAAAAAAAAAAAAAAAAA LAMİYAAAAAAAAAAA kime deyim lamiyaa bende bende bende lülülül
ha anacım ben başladım ama bi turlu surderemiom boyuna bozuluyo komşularım çok var zilliler boyuna hamur işi yapıolar am ainat ettim eski kiloma kavuşmalıyım ulen

şimdi ki kilom 73
boyum 165
hedefim şimdilik 60
60 kiloya ulaşıncası rahatlayıp 10 gun ara verip 2 kilo daha vericem 58 olunca bırakırım fakat yediklerimede dikkat ederim artık
ayrıca bendede tiroit var lamiş ya sendede varmış hem kilo verdirmiyo hem yediriyo iştah aşıo ne halt ediceksem ya inşallah veririz ya benim normal kilom 57 ydi bu hastalık yuzunden çıktığım kiloya bak offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff 😀 hadi bakalım bende gun gun yazıcam benide alın uleynnnnnn lülülülü
😀 öptm başarılar hepimize hatunlar melişler

nedemek bacım aramıza hoş geldin allah yardımcın olsun lamiş verdiyse sende verirsin amaaaaaaaa pes etmek yok birde komşularına bende slm söle hamurişi yerine seni alıp yürüyüşe çıkarsınlar tekrar hoş geldin bacımmmm

ne demek zevkle senide ekliyorum listeye sabah başla hemen vericez allahın izniyle pazartesi tartılma günümüz sen de salı tartılırsın pasika her hafta fazla kilo verene +200 rep veriyo haberin olsun şimdi listemize ekliyorum....HOŞGELDİN

anam bana rep gelmiş yaşasın
teşekkür ettim bacım sana asum angelim bidenem şu lahana çorbasını nasıl yapıp içiyoruz banada anlatsana yada tarifi yazrmısın?öptüm şimdiden
Canım ben herkes nasıl yapıyor biilmiyorum ama ben sana annemn tarifini vereceğim cunku baska yerde yediğimii içim almadı yani lezzetli değildi...
çorbanın içinde
1lahana
4-5havuc
4-5 kereviz
5-6yeşil biber
3-4tane kırmızı biber
5-6tane domates
3baş soğan
1bağ yeşil soğan
1bağ maydonoz
1bağ dere otu
1bağ nane
2 tane limon suyu
baharat... tuz biber vs vs vs damak zevkine bağlı..
az miktarda sirke limonla beraber.. ( sebeb lahananın agır kokusunu alması için)
içine de ya tavuk suyu yada et suyu veya bulyon gibi lezzet verecek bir sey. hazır corba da olabilir..

bu malzemekeri rendeliyorsun ve kaynatıyorsun iyicee.. sonrada blenderdan gecir.. püre gibi oluyorr.. yanii bebek maması gib sonra bu corbayı 1 haftada tuketiyorsun acıktıkca içiyorsunn.. hem vitamin deposu hemde yagları yakan hersey var..

sanırrım malzemede eksiklik yapmadım.... bugun 2.gunum ve yarım kilo verdim artı lahana oldugu için tokta tutuyor.. annem azcıkta acı yapıyorki hem yag eritici olsun diye hemde kendini yedirsin diye..

anlamadıgın br sey olursa sor canım seve seve cevap veririm... cok tanıdıgım bu sayede cok kilo verdi
ama bir hafta sırf bunu içeceksinn yemek olarak birde meyce tuketecen tabii bol suyuda unutmamamk lazım....

kolay gelsin.. 😀

suan canım cektii ısıtayım mikrodalgadaa da içem..

Lamis abla 😀

Rep sözüm var diye, bütün siteye rep dagitiodum, (sirf sana verebilmek icin :seker: )

Bu geldi :

Son 24 Saat içerisinde normal olmayacak kadar Konu değerlendirdiniz. Biraz istirahat ettikten sonra tekrar deneyin.

ebraryksl = 1,60 - 60kg... Hedefi = 54

AuSSie-AnGeL = 1,69 - 72-70-69kg.... Hedefi = 60

HeRCai = 1,70 - Hedefi = 60kg.

LAMİYA=1.60- hedefi = 60kg

HurHur = 1,65 Hedefi 90kg

Ariza = 1,60 - 57,5kg..... Hedefi = 50

Şura = 1,60 - 62kg.............. Hedefi =58

Orkide=1,65-73kg.........Hedef=60(şimdilik)

Anam kimler gelmis, Hayatimdan kimler gecmis, lalalalalalaaaaaa
😀

Orkide ablaaa gelmis

Hosgelmis, ama eli bos gelmis
😀

Kiz insan söyle gzl meyveli sebzeli birsey getirirdi
:laugh::laugh: