LAMİYA Aktif Üye Üye 23 Şubat 2010 #561 »| HeRCai |«' Alıntı: Kizlar Babam Döner almis bana.... Yisemmiiiii , yisem acaba diyetim bozulurmu :cyr: Lütfen acil cevap yaziiiinnnn Genişletmek için tıkla ... yaa işte zamanında yemeyerek abartırsan şimdide dönere bakakalırsın açsın çünkü bence yeme ama dayanamazsan ucundan çok az tadabilirsin ama benim dediklerimi oku beni dinle..
»| HeRCai |«' Alıntı: Kizlar Babam Döner almis bana.... Yisemmiiiii , yisem acaba diyetim bozulurmu :cyr: Lütfen acil cevap yaziiiinnnn Genişletmek için tıkla ... yaa işte zamanında yemeyerek abartırsan şimdide dönere bakakalırsın açsın çünkü bence yeme ama dayanamazsan ucundan çok az tadabilirsin ama benim dediklerimi oku beni dinle..
AuSSie-AnGeL Daimi Üye Üye 23 Şubat 2010 #562 Sen çok yaşa HURHUR iyi ki varsın canım yaa.. Süper motive ediyorsun...
»| HeRCai |« Aktif Üye Üye 23 Şubat 2010 #563 Allah razi olsun kizlar sizden 🙂 Bir an icin bir hata yapip Döner yiyecektim Ama kendime cabuk geldim, bas dönmemde gitti 😀 Cok sagolun ya, ayrica HURHUR abla hicte fazla olmadi yazdiklarin iyiki varsiniz kizlar
Allah razi olsun kizlar sizden 🙂 Bir an icin bir hata yapip Döner yiyecektim Ama kendime cabuk geldim, bas dönmemde gitti 😀 Cok sagolun ya, ayrica HURHUR abla hicte fazla olmadi yazdiklarin iyiki varsiniz kizlar
LAMİYA Aktif Üye Üye 23 Şubat 2010 #564 AuSSie-AnGeL' Alıntı: Sen çok yaşa HURHUR iyi ki varsın canım yaa.. Süper motive ediyorsun... Genişletmek için tıkla ... evet harikadır hurhur😀
AuSSie-AnGeL' Alıntı: Sen çok yaşa HURHUR iyi ki varsın canım yaa.. Süper motive ediyorsun... Genişletmek için tıkla ... evet harikadır hurhur😀
»| HeRCai |« Aktif Üye Üye 23 Şubat 2010 #565 Allah öyle gaza geldimki, hepinize benden REP kizlarrrrr 😀
HURHUR Yeni Üye Üye 23 Şubat 2010 #566 AuSSie-AnGeL' Alıntı: Sen çok yaşa HURHUR iyi ki varsın canım yaa.. Süper motive ediyorsun... Genişletmek için tıkla ... kız ben motive işini lamişten öğrendim oda beni böle motive ederdi sizde iyiki varsınız seviyorum sizler
AuSSie-AnGeL' Alıntı: Sen çok yaşa HURHUR iyi ki varsın canım yaa.. Süper motive ediyorsun... Genişletmek için tıkla ... kız ben motive işini lamişten öğrendim oda beni böle motive ederdi sizde iyiki varsınız seviyorum sizler
LAMİYA Aktif Üye Üye 23 Şubat 2010 #567 »| HeRCai |«' Alıntı: Allah öyle gaza geldimki, hepinize benden REP kizlarrrrr 😀 Genişletmek için tıkla ... sağol canım benim fena olmamış bende sana verdim😀
»| HeRCai |«' Alıntı: Allah öyle gaza geldimki, hepinize benden REP kizlarrrrr 😀 Genişletmek için tıkla ... sağol canım benim fena olmamış bende sana verdim😀
HURHUR Yeni Üye Üye 23 Şubat 2010 #568 anam bana rep gelmiş yaşasınteşekkür ettim bacım sana asum angelim bidenem şu lahana çorbasını nasıl yapıp içiyoruz banada anlatsana yada tarifi yazrmısın?öptüm şimdiden
anam bana rep gelmiş yaşasınteşekkür ettim bacım sana asum angelim bidenem şu lahana çorbasını nasıl yapıp içiyoruz banada anlatsana yada tarifi yazrmısın?öptüm şimdiden
LAMİYA Aktif Üye Üye 23 Şubat 2010 #569 hercai bana vermedinmi göremiyorum aldatıldım nayır nolamaz...
»| HeRCai |« Aktif Üye Üye 23 Şubat 2010 #570 Lamiya abla sana yeniden REP verebilmek icin, neredeyse sitenin tüm üyelerine rep verdim, ama hala banamisin demior 😀 En kisa zamanda sanada verecem INSALLAH rep 🙂🙂
Lamiya abla sana yeniden REP verebilmek icin, neredeyse sitenin tüm üyelerine rep verdim, ama hala banamisin demior 😀 En kisa zamanda sanada verecem INSALLAH rep 🙂🙂