YAZA GİRDİĞİMİZDE ZAYIF OLALIM <beni yalnız bırakmıyın lütfen>

evet canım bekar ama evlenmıyo zaten evlenemezde...yok esım bu konuda bana hak verıyo o bılıyo ablasını zaten....

ben bunu hiç duymamıştım doğrusu ilgimi çekti
senin inancın demişsin sen müslüman değilmisin ?.(sadece merak)

muslumnım fkt herkzn ınncı frklıdır ornegın arkadaslrmdan bazıları kullk revını yerıne gtren herkz drek cennete gder dıyoo bnde bunu reddedıyorumm cnkı dunyada kımse ama kmse drek cennete gremez....nedenı ck acık cnkı bız bayanların saclarının acık olması baska erkeklere grnmesı gunah erkeklerın baska kadnlara bakması ıc cekmesı gunah yada neden allahım ddgmzde ısyankarlık edıyoruz buda gunah kımse kocasıyla hc grsmeden elele tutsmadan drek evlenmıyo mutlaka elelee tutsmustr herkz dnmızde evlenmeden ten temesını bırak sacını gstermek bıle gunah oldgna gre evlenmeden flort etmekte gunah.olenın arkasından aglamakta gunah ama bız ınsan oglu sevdgmz bırı oldgnde aglarz ıcten gelır ...kufur etmekte gnah mutlaka herkz haytnda bkere etmıstr yanı bırıne bseye snrlenıp.yanımızdan gecen ınsnların duyacagı kadr parfum sıkmakta gnh e ter mı kokalım...yanı gndelık yaptgmz cogu sey gunahh..ıstersen 5 vakıt namaz kıl zaten bu kkıtabımızdada yazar cennetın kokusunu alamadan kımse cennete gıremez dıye..ornegın baska arkadaslarım ınhtr gnh dııl derler nedenı ıse bunu allah sana yazmıs dıolar bnce gunahtr kesınlıkle cnkı allah yazdıgı haytta mutlaka ıkı scenk verır ıyı ve ktu secmlerı sn yaparsın..bı baska ornekte organ naklı gnh dıorlar ben oldkten snra tum organlarmı bagslarım...ben olunce curuyecekler ne ısıe yarayacak bedn dıl ruhh cnkı semaya yukselen.en azından belkı bır gencın belkıde bebegn hayata dnmesını yasamasını saglarım ..bnun gbı br ck ornek.ornegın sen (dıger soledgn seyler hısstmek karnmda tasımak ıstıyorum tabıkı ck ayrı buna katılıyorum ablacım) evltlık knusunda olsa bıle ıstemem cnkı dınen gnhtr dıosun.bn eger snn yerınde olsydım alırdım solemk ıstedgm bu cnkı dnımızde en buyuk sevabı olan sey cocukları sevndrmektır.bır cocugu evlat dıye kabul edıyosun sncta evladım dıye buyutuyosun.yanı buyudukten snra ona karsı da yıne sadce evlat gzu ıle bakılır dogal olarak..bir yetımı sevndırmek bır yuva vermek sokaklarda olmemesını saglamanın bana gre gnahı yktr.ayrıca su varkı allahla kula arsında olan seydr o cocgun gbı buyutup asla bır baska dsnceye brnmzsen ona anne yada baba olursan bır ev bı aş verırsen affedıcı allahımız senin o btn emegını analık hakkını sevabını bırakıpta evlatlık gnh dıe snı chnneme mi yollıcak ? bana gre hayır.anlatmak ıstedgm seyde bu yanı aslında dnımzde gnh olan cogu seyı gun ıcerısınde yapıoruz .ama sn vcdanen rahatsz olucaksan tabıkı ewlatlık cozum degıl.emnımkı herkez dua edıyodur ablacm cnkı nkdr ıstedgn bellı oluyor.bende edıcem senın ıcın ...ısallahhhhhhh bır bebek sahıbı olmayı anne olmayı nasıp eder sana allahımmmm...gonlune gre versın ısallah cnm ablam.

şu anda sana çok hak veriyorum
ama bunları yapıyoruz zaten günah diye diğerleri serbestmi sanırsın.
rabbimizin bize emrettiklerin den kaçıcaz başka yolu yok .
yok yapamıyosak allahım bizi affet demeliyiz.
ben bunları yapıyorum zaten diye hepsini boşlamak günahların en büyüdür.amaan onu yaptım bunu yapsam nolur denmez. ben zaten cennete giremem denmez.asıl bu günahların en büyüdür.Allahtan ümidini kesmek te öyle..
canım en azından yapabildiklerimizi yapmalıyız...evlatlık için demiyorum.çünkü o konuyu tam olarak bilmiyorum dediğin gibi emzirerek oluyosa bakarsın olur.ama ben yine kendi çocuğumun olmasını beklemek istiyorum.

......AD...................BOY...............KİL O.............HEDEF.................VERİLEN
ebraryksl.................1.60.................58. ..................52......................2
AuSSie-Angel............1.69................65,5......... ........60....................6,5g
HeRCai...................1.70...................-....................60.....................2

LAMİYA...................1.60...............74.3. ..................65.....................2.4
hurhur....................1.65...............104.. ..................90......................14
Arıza......................1.60...............56.8 ..................50......................0,7
Şura.......................1.60................61. ..................58.....................-1
Orkide....................1.65................69.. .................60........................4
Şevval....................1.60................82.. ..................65........................2
Hayal.....................1.65................81.. ..................55.......................3
elisev....................1.63.................67. ...................60.......................12
tatlı cadım..............1.65.................75........ ............65......................1.2
BLOODSUCKER............1.74.................61.....................57........ .............-

(17. gün)

kahvaltı;
3 zeytin,beyaz peynir, 2 dilim k.ekmeği, domates,1bardak az şekerli çay

ara;
1 armut

öğle;
1 tane çiğ köfte (1 parça göbekle birlikte) 4 tane diyet bisküvi

ara;
4tane diyet bisküvi, 1 armut

akşam;
yarım kase çorba,2 kaşık yeşil mercimek, 1kepçe yumurtalı fasulye kavurması,1dilimk. ekmeği

NOT;2.5 lt su, malesef 20 dk, yürüyüş

dun oglen...kucuk bıtane kek yedım bıtanede bıtane pogaca yedım..aksamda bı kase corba...bır tabak makarna....salata..
bugun sabah yarım pogaca domates salatalık ve zeytın....bır bardak cay...

Günaydınlar herkeseeeeee....
dün sabah 1 tane haslanmış yumurta,2 tane de kepekli cubuk yedim
öğleyin 1 kase arpacık çorbası yanındada havuçlu lahana salatası
akşamına tavuk dürüm ve ayran

geceye 3 bardak şekersiz çay ve 2 avuç kadar çekirdek.

az yemişim ama dimiiii

ben sürekli giremiyorum nete girdiğim zamanlardada yazarım arkadaşlar liste vermeyeyim gerek yok sadece çok az yiyorum kahvaltı ediyorum fakat akşam yemeğinde yağsız olanlardan sadeec yarım tabak alıyorum ve gün boyuda çorbamı içiyorum 😀 sabah yürüyüşe devam bu sabah 1 saat tempolu yürüdüm sonra yarım saat spor yaptım 😀 akşamada 4 de yürüycem inş ya ben neden çok az ve uzun zamanda klo veriyorumyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa🙁🙁.8🙁🙁🙁

Ben tekrar geldim
kararliyim busefer.....bugünden itibaren diyete yeniden basliyorum, sabah tartildim tartilmaz olaydim bir ay önceki kiloma dönmüsüm 🙁 ama vercem bidaha birakinca izin vermeyin yaza kadar gitmeli bunlar....