[sıze=4]fakat bu tarzlar sorunlar çok etrafta[/sıze]
[sıze=4]ama bunu kendine bukadara sorun etme inan değmez[/sıze]
[sıze=4]eşin bişey demiyosa boş ver gitsin [/sıze]
[sıze=4]insanları değiştiremezsin anladığım kadarıyla görümcen bekar,[/sıze]
[sıze=4]bence dua ette evlensin..[/sıze]
şu anda sana çok hak veriyorum ama bunları yapıyoruz zaten günah diye diğerleri serbestmi sanırsın. rabbimizin bize emrettiklerin den kaçıcaz başka yolu yok . yok yapamıyosak allahım bizi affet demeliyiz. ben bunları yapıyorum zaten diye hepsini boşlamak günahların en büyüdür.amaan onu yaptım bunu yapsam nolur denmez. ben zaten cennete giremem denmez.asıl bu günahların en büyüdür.Allahtan ümidini kesmek te öyle.. canım en azından yapabildiklerimizi yapmalıyız...evlatlık için demiyorum.çünkü o konuyu tam olarak bilmiyorum dediğin gibi emzirerek oluyosa bakarsın olur.ama ben yine kendi çocuğumun olmasını beklemek istiyorum.
dun oglen...kucuk bıtane kek yedım bıtanede bıtane pogaca yedım..aksamda bı kase corba...bır tabak makarna....salata..
bugun sabah yarım pogaca domates salatalık ve zeytın....bır bardak cay...
ben sürekli giremiyorum nete girdiğim zamanlardada yazarım arkadaşlar liste vermeyeyim gerek yok sadece çok az yiyorum kahvaltı ediyorum fakat akşam yemeğinde yağsız olanlardan sadeec yarım tabak alıyorum ve gün boyuda çorbamı içiyorum 😀 sabah yürüyüşe devam bu sabah 1 saat tempolu yürüdüm sonra yarım saat spor yaptım 😀 akşamada 4 de yürüycem inş ya ben neden çok az ve uzun zamanda klo veriyorumyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa🙁🙁.8🙁🙁🙁
kararliyim busefer.....bugünden itibaren diyete yeniden basliyorum, sabah tartildim tartilmaz olaydim bir ay önceki kiloma dönmüsüm 🙁 ama vercem bidaha birakinca izin vermeyin yaza kadar gitmeli bunlar....