bilmiyordummm ablacm ck ozr dlerımmmmama uzme sakn kndını sunu bılkı her doguran annelık unvanını haketmıyor .ıllakı dogurunca anne olunmuyor ne anneler gryrz cevremızde habrlerde annelık ıcgudusu ınsanın ıcınde olan bırsey ...yıgenıne sevdıgın adama hatta yerı gelınce kedıne bıle anne olblrsın.ama keske demek ıcın erken ablacım brck tedavı var umıdını kesme bırde olmaz ıkıde olur.olmassada uzulme ben kardesımın eskımıs oyuncklarnı cock esrgeme kurumuna gtrdgmde 1 aylk masum bebekler gruyorum yuzune bakmaya doyamadıgın cesıtlı yaslarda oglan cocukları yanakları gul pempesı dunya tatlısı kız cocukla var hepsı huzunle bakıyolar.onlada bır anneye shb olmayı ck ısterlerdı ...ufacık bır baslarını sıvazlayınca gzlerının parıldadgnı grebılırsın ınankı...ama onların elınde bır cozum yk...onlar kmseye gdıp annem olurmusun dıyemıyorlar anck senın gıbı gerçek anneler gidip bir hayat veriyorlar onlara...asıl cennet o annelerın ayaklarının altında.kndı kanından olmayan ama canı olan bır bebegı shıplenıyorlar anne sevgıısı verıyorlar ona...inanki bana ablacıgım dogurmaktan daha onmlıdır bu...kanından olmayacak olsa bıle o dustgunde annecım dıye aglıycak snde yanına gıdıp sarılacaksın.o dustugunde senın canın acıyacak ..canından olucak senın...umrm snı rahatsz etmemıstr knsmalarım ablacm cnkı grcekten ıyı dyguarla yazdım bunu.sn kmsınkı yrm yapp evlatlık alabılırsın dıosun diyebılısn bıle .sadece sundn emınımkı sen bır cok anneden daha çok annesin ..üzülme bu yzden ...
şu hayatta yaptığım en iyi şeylerden biride bu siteye üye olmak olmuş;
burda bir çok dostum oldu hemde ,
tanımadığım halde benimle üzülen bana dua eden bir çok dost.
ben böyle şeylere üzülen konusu açıldığında kızan birisi değilim
sen yeni olduğun için bu mevzuları bilmez beni tanımazsın belki.
burdaki herkez detayları bile biliyo,
asla kızmam bilakis benim için üzülen bana dua eden arkadaşlarım olduğu için çok şanslıyım...
evlatlığa gelince ;
ben bunu hiç düşünmüyorum yani şimdilik..
dua ediyorum rabbim bu duyguları bana yaşatsın yani kendi evladımı kendi canımla kanımla büyütiyim,onu emziriyim
tekmelerini hissdiyim
aslında evlatlıkta kendi çocuğun gibi olur eminim
ama dinimizde evlatlığın birçok yasakları var erkek alsan büyüdüğünde sana yapancı,kız alsan genç kız olduğunda eşine yabancı..
off canım yaa bu görüşüme kızanlarda olucak biliyorum
ama bende rabbimden gelene razı olmak istiyorum...
burda bir çok dostum oldu hemde ,
tanımadığım halde benimle üzülen bana dua eden bir çok dost.
ben böyle şeylere üzülen konusu açıldığında kızan birisi değilim
sen yeni olduğun için bu mevzuları bilmez beni tanımazsın belki.
burdaki herkez detayları bile biliyo,
asla kızmam bilakis benim için üzülen bana dua eden arkadaşlarım olduğu için çok şanslıyım...
evlatlığa gelince ;
ben bunu hiç düşünmüyorum yani şimdilik..
dua ediyorum rabbim bu duyguları bana yaşatsın yani kendi evladımı kendi canımla kanımla büyütiyim,onu emziriyim
tekmelerini hissdiyim
aslında evlatlıkta kendi çocuğun gibi olur eminim
ama dinimizde evlatlığın birçok yasakları var erkek alsan büyüdüğünde sana yapancı,kız alsan genç kız olduğunda eşine yabancı..
off canım yaa bu görüşüme kızanlarda olucak biliyorum
ama bende rabbimden gelene razı olmak istiyorum...
lütfen benim için bol bol dua edin...