YAZA GİRDİĞİMİZDE ZAYIF OLALIM <beni yalnız bırakmıyın lütfen>

Günaydın kıslaaaaaaaaar bende geldim.bugün tartılcam bakalım neler değişmiş.gerci bi başlayıp bi bozuyorum diyeti ama hade hayırlısı bakalım.....

Günaydın kıslaaaaaaaaar bende geldim.bugün tartılcam bakalım neler değişmiş.gerci bi başlayıp bi bozuyorum diyeti ama hade hayırlısı bakalım.....
hadi bakalım inşallah vermişsindir vermediysende pes etme sakın
diyene bak bende pazartesi tartılıcam ama şimdiden içimi korku sardı ya verememişsem diye...

......AD...................BOY...............KİL O.............HEDEF.................VERİLEN
ebraryksl.................1.60.................58. ..................52......................2

AuSSie-Angel............1.69................66,5......... ........60....................5,5g
HeRCai...................1.70...................-....................60.....................2
LAMİYA...................1.60...............74.3. ..................65.....................2.4
hurhur....................1.65...............106.. ..................90......................12
Arıza......................1.60...............56.8 ..................50......................0,7
Şura.......................1.60................61. ..................58.....................-1
Orkide....................1.65................70.. .................60.......................3
Şevval....................1.60................84.. ..................65......................-
Hayal.....................1.65................81.. ..................55.......................3
elisev....................1.63.................68. ..................60.......................11
tatlı cadım..............1.65..................76....... ............65........................-

uğrayan olmamış herkezin işi var galiba....

öglen.........2dılım ekmek yedım....bıkac tanede bulgur koftesıııı....arada bısey yıyemıyorum yogun calısmaktan sadece bolca cay ve bıtkı cayı ıcıyorum...

( 11. gün.)

yürüyüşten gelince önce 1 şişe soda içtim

kahvaltı;
2 dilim k. ekmeği, haşlanmış yumurta, beyaz peynir, 2bardak çay

ara;
yarım armut

öğle;
1kepçe yumurtalı mantar kavurması, 1 dilim k. ekmeği, kırmızı lahana

ara;
küçücük bir parça haşlanmış tavuk

akşam;
yine haşlanmış tavuk (1tabak)

NOT: toplam 2.5lt su içtim ve 1 saat tempolu yürüyüş yaptım
ayrıca belki ara olarakta meyve yerim...🙂

offfff offf kusura bakmayın kızlar yav uğrayamadım
ben 4 gundur sabah 007 de ve akşam 16 oo da hem yürüyüş hem spor yapıyorum bunuda sabahkini 2 saat yapıorum (1 saat yuruyuş)(1 saat spor) olarak yapıorum akşamkinide yarım saat yuruyuş 1 saat spor olarak yapıorum
lahana 2 gundur yemiorum içim dışım lahana oldu yarın gene başlıycam fakat bu sefer sabah öğle akşam sadece lahana yicem kahvaltı ve benxzeri hiç bişicik olmuycak meyve ve meyve suyu olcak kahve yok bitki çayı olcak birde başka hiç bişi olmuıycak bunu yarından itibaren yapıorum 😀
offfffffffff offfffffffffffffff bu guatr ne zor bişimiş okadar yürüyorum spor yapıorum gece sporumuda yatmadan yapıorum 1 kg vermişim neden neden neden butun hevesim kırılmıştı bugun tartılınca bende karar verdim 2 saat düşündüm düşündüm neden die bulamadım nedenini ama ilgimi bişi çekt,iki ben devamlı yapmamışım dieti arada kahvaltı arada akşam yemeği katmışım hımmmmmmmmmmmm birde bir yere gidince ikramlardan az az almışım 😀 kızdım kendiem ve 1o gun kendimi karantinaya almaya karar verdim meleklerim 😀 10 gun boyunca sadece lahana meyve su ve meyva suyu yicem başka bişi olmuycak ha birde bitki çayım başka hiç bişi olmuycak inat ettim sporada devam

heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee unutmadan kızlar her sabah yürüyün souk sıcak demeyin çok faydasını gördüm stresli bir bayanım aldı göturdu stresimi benden ve dinçleştim gerçekten daha rahat işlerimi yapıorum daha rahat hareket ediyorum ve daha az sinirliyim
hadi bakalım herkese kolay gelsin azim ve başarılar canlarım meleklerim bidenelerim dadlularım lilililili
.d😀