yardımcı olur musunuz çok acı çekiyorum :(:(
çok sevdiğim bi çocuk var o da beni sevio eminim buna ama o kadar karışık bi durum var ki..1 sene önce bu çocuk beni sevdiğini söyledi ben bi başkasıyla beraberdim ama ayrılmayı falan düşünüodum sallantıda bi ilişkiydi yani..sevdiğim çocuk(hazim) çok gözyaşı döktü benim için sabırla bekledi ama ben ona güvenemediğim için ayrılmamştım sevgilimden..neyse işte bu durum canıma tak etti şubat ayında ayrıldım. ama hazim bana karşı birazcık soğuktu falan bunun en yakın arkadaşı onur da sürekli mesaj falan atıodu bana bi gün benden hoşlandığını söyledi. tabi bu olay mayısta oluo ve hazim bana hala mesaj atmıo. ben de onura hazimle olan durumumu anlattım ve konuştuğunu hazimin başkasına aşık olduğunu beni hiç umursamadığını söyledi. ben de kahrolası inadım yüzüne onurun teklifini kabul ettim.büyük bi çocukluk yaptım yani..onur sürekli hazimle birleşmemi engellemiş benden ona ondan bana laf taşımış fln..tabi bu olayın bi süre sonra cılkı çıkıo ve temmuzun sonunda ben hazimle büyük bi kavga ettim kavganın sonu malum..ikimiz de birbirimzi çok sevdiğimizi anladık falan ama yine bi engel vardı..hazimin çıktığı kız(elif) biraz tuhaf biri ve ayrılırsa bunu kaldıramayacak bi tip. yani normal yollarla ayrılmalarını beklemek zorundaydım. ben ona da tamam dedim ve zaten bi süre sonra onurla ayrıldım. şu anda sevgilim de yok sadece hazime ait kalbim. onu da anlıyorum ama emin olamıyorum bazenleri sonuçta erkek duygularından emin olamayabilir. hani insanı gözleri ele verir ya gerçekten gözleri doğru söylüosa bana aşık..🙁 şimdi de ara verelim dedik da benim üzülmemden dolayı vicdan azabı duyuo karşına temiz ve kalbi yalnız sana ait olarak çıkacağım diyor..sizce ben napmalıyım o kadar karışık bi durum ki içinden çıkamyorm. yardımınıza ihtiyacım var lütfnn 🙁🙁🙁(