RefRa Daimi Üye Üye 15 Ekim 2010 #1 Yardım Edin Lütfen... Melekler yardım edin bu berenin yapılışını bulamadım bileniniz varsa yardım edebilir mi...? Yorumlarınızı bekliyorum. Şimdiden hepinize çok tşk ediyorum...
Melekler yardım edin bu berenin yapılışını bulamadım bileniniz varsa yardım edebilir mi...? Yorumlarınızı bekliyorum. Şimdiden hepinize çok tşk ediyorum...
RefRa Daimi Üye Üye 19 Ekim 2010 #3 hiç mi kimse bilmiyo yardım lütfen yada nasil yapıldığı hakkında bi tahmininiz varsa lütfen yardım edin
hiç mi kimse bilmiyo yardım lütfen yada nasil yapıldığı hakkında bi tahmininiz varsa lütfen yardım edin
laetitia Yeni Üye Üye 26 Ekim 2010 #6 firketemi kullanılmış,yoksa cetvel tarzı bişimi kullanılmış onu anlamaya çalışıom 😀 lastiği zaten sende biliondr.
firketemi kullanılmış,yoksa cetvel tarzı bişimi kullanılmış onu anlamaya çalışıom 😀 lastiği zaten sende biliondr.
RefRa Daimi Üye Üye 28 Ekim 2010 #7 laetitia' Alıntı: firketemi kullanılmış,yoksa cetvel tarzı bişimi kullanılmış onu anlamaya çalışıom 😀 lastiği zaten sende biliondr. Genişletmek için tıkla ... Babaannem yapıcak bana ama orta kısmındaki delikli yeri çözemedik bi türlü nasıl old. Saol ablacım bu arada
laetitia' Alıntı: firketemi kullanılmış,yoksa cetvel tarzı bişimi kullanılmış onu anlamaya çalışıom 😀 lastiği zaten sende biliondr. Genişletmek için tıkla ... Babaannem yapıcak bana ama orta kısmındaki delikli yeri çözemedik bi türlü nasıl old. Saol ablacım bu arada
RefRa Daimi Üye Üye 30 Ekim 2010 #9 '' мάﮒάŁ ''' Alıntı: bence o aradaliler örülüp sonra sökülmüş arkadaşlar 🙂 Genişletmek için tıkla ... Denemek lazıl tutar belki 🙂
'' мάﮒάŁ ''' Alıntı: bence o aradaliler örülüp sonra sökülmüş arkadaşlar 🙂 Genişletmek için tıkla ... Denemek lazıl tutar belki 🙂
G gizli bahçem Yeni Üye Üye 31 Ekim 2010 #10 aralarıyukarı kadarörüldükten sonra ılmek boşa salınıyo yanı kaçırılıyor ta aşağı inene kadar .ve böylece güzel bir örgü oluşturulmuş oluyor
aralarıyukarı kadarörüldükten sonra ılmek boşa salınıyo yanı kaçırılıyor ta aşağı inene kadar .ve böylece güzel bir örgü oluşturulmuş oluyor