yaptıgım sizce doğrumu
8 aydır süren bir ilişkim vardı erkek arkadasımla askerden geldikten sonra tanıştık ve hersey cok hızlı gelişti ve ben ona cok cabuk bağlandım oda bana cok cabuk bağlandı Hersey cok güzedi ilk başlarda daha 15.günlükken ilişkimiz face şifresini istedim ve verdi facedeki mesajlarını okudum öyle cok yaptıgı capkınlıklar yoktu olsada gecmişte oldugu için kurcalamadım ama gözüme bir kız takıldı onunla msjlarını okudum ve o kişinin halasının kızı oldugnu almanyada yasadıgını öğrendim ilerleyen mesajlarında askerlik döneminde birbirlerine daha nceden beri ilgi duyduklarını ama akraba oldukları için aralarında bişey olamıcağını flan konusmuslar bende kıskanclık yapıp kızı sildim erkek arkadsımda buna karı cıkmadı dah sonra ilerleyen aylarda 8.ayımızın basında tekrardan konusmaya başladıkları gördüm bu bizim aramızda cok sorun oldu sürekli kavga etmeye başladık ve bana o kız yüzünden yalan söylemeye başladı gene kavga ettiğimiz bigün sevgilim işteyken facesini acıp o kızla konustum sevgilime olan saygımdan kıza ağır bir laf kullanmadım ama kız bana cıkısınca dayanamadım baya bir atıştık ve sevgilimi arayıp benim ona küfür ettiğimi felan söylemiş bende sevgilimle konusurken dayanamadım neden bana onun için yalan söyledin neden beni incilttin diye bağırmaya başladım oda içimde ona karşı bişler var konusmaya başlayınca kafam karıstı ama seni cok seviyorum neolur beni bırakma sensizlikten korkuyorum dedi ama ben bunu kaldıramadım ve Bitti diyip telefonu kapattım defalarca aradı ama acmadım daha sonra gene dayanamayıp facesini actım halasının kızına benimle ilgili birsürü yalanlar söylemiş işte ilişkimizi inkar etmiş benim ona taktıgımı söylemiş bunu hazmademiyorum sizce doğrumu yaptım ayrılmakla ama onu cok seviyorum ve hergece beni özelden arayıp iyi geceler diyip öyle yatıo şimdi cok pişman ama sizce affetmelimiyim ?