M
Misafir
Forum Okuru
Yalancı tavuk göğsü Oktay Usta
yalancı tavuk göğsü oktay usta oktay usta yalancı tavuk göğsü tarifi tarifi
yalancı tavuk göğsü, yalancı tavuk göğsü tarifi, yalancı tavuk göğsü tatlısı, yalancı tavuk göğsü tarifleri, yalancı tavuk göğsü yapılışı, oktay usta yalancı tavuk göğsü tarifi, yalancı tavuk göğsü yapımı
Türk Mutfakları dedin mi akla ilk gelen isimlerden biri olan Oktay Usta'dan yalancı tavuk göğsü tarifini sunuyoruz, sizlere Melek'ler🙂
Yalancı Tavuk Göğsü Google
Pişirme Süresi: 30-40 dk.Malzemeler: • 1 lt süt (5 bardak) • 3 çay bardağı un • 10 yemek kaşığı toz şeker • 125 gr margarin • 1 paket vanilyaÇikolata Sosu• 125 gr margarin • 2 yemek kaşığı pudra şekeri • 2 yemek kaşığı kakao • 1 yumurta
Yapılışı: Yarım paket margarini tencerede eritin. Unu eleyerek ilave edip, un kokusu çıkıncaya kadar kavurun.Şekeri oda sıcaklığındaki sütün içine katarak karıştırıp, şekerin erimesini sağlayın.Kavrulan unun içine sütü yavaş yavaş katarken bir yandan çırpma teliyle karıştırarak topaklanmasını önleyin.Çırpma teliyle karıştırmaya devam ederek, muhallebi kıvamına gelinceye kadar pişirin.Muhallebiyi ocaktan indirdikten sonra bir paket vanilyayı ilave edip, 10 dakika mikserle çırpın.Bir tepsiye dökerek soğumasını bekleyin.1-2 saat buzdolabında dinlendirin. Dilimleyerek servis yapın.Sosun hazırlanışı:Margarini eritip soğumaya bırakın. İçine pudra şekeri, kakao, yumurtayı ilave ederek mikserle krema kıvama gelinceye kadar çırpın. Servis yaparken arzu ederseniz bir dilim tavuk göğsü üzerine bir kaşık sos dökebilirsiniz. -
yalancı tavuk göğsü, yalancı tavuk göğsü tarifi, yalancı tavuk göğsü tatlısı, yalancı tavuk göğsü tarifleri, yalancı tavuk göğsü yapılışı, oktay usta yalancı tavuk göğsü tarifi, yalancı tavuk göğsü yapımı
Türk Mutfakları dedin mi akla ilk gelen isimlerden biri olan Oktay Usta'dan yalancı tavuk göğsü tarifini sunuyoruz, sizlere Melek'ler🙂
Yalancı Tavuk Göğsü Google
Pişirme Süresi: 30-40 dk.Malzemeler: • 1 lt süt (5 bardak) • 3 çay bardağı un • 10 yemek kaşığı toz şeker • 125 gr margarin • 1 paket vanilyaÇikolata Sosu• 125 gr margarin • 2 yemek kaşığı pudra şekeri • 2 yemek kaşığı kakao • 1 yumurta
Yapılışı: Yarım paket margarini tencerede eritin. Unu eleyerek ilave edip, un kokusu çıkıncaya kadar kavurun.Şekeri oda sıcaklığındaki sütün içine katarak karıştırıp, şekerin erimesini sağlayın.Kavrulan unun içine sütü yavaş yavaş katarken bir yandan çırpma teliyle karıştırarak topaklanmasını önleyin.Çırpma teliyle karıştırmaya devam ederek, muhallebi kıvamına gelinceye kadar pişirin.Muhallebiyi ocaktan indirdikten sonra bir paket vanilyayı ilave edip, 10 dakika mikserle çırpın.Bir tepsiye dökerek soğumasını bekleyin.1-2 saat buzdolabında dinlendirin. Dilimleyerek servis yapın.Sosun hazırlanışı:Margarini eritip soğumaya bırakın. İçine pudra şekeri, kakao, yumurtayı ilave ederek mikserle krema kıvama gelinceye kadar çırpın. Servis yaparken arzu ederseniz bir dilim tavuk göğsü üzerine bir kaşık sos dökebilirsiniz. -