Yabancı ünlülere benzeyen ünlülerimiz
sanatcılara benzeyenler ünlülere benzeyenler tülin şahin kime benziyor meral kaplan kime benziyor tulin sahin
ilk ünlümüz avustralyalı şarkıcı oyuncu holly valance ye benzeyen hepsi grubundan eren ben benzettim ama bilemiyorum tabi
işte eren
aşağıda gördüğünüzde holly
ikinci ünlümüz ziynet sali
ziynet sizce kime benziyor dersiniz tabiki jennifer lopeze hemde çok benziyor
sırada ki ünlü taze mankenlerden ece filiz malumunuz paris hiltona benzeyen
ve tabi ki paris hilton
ve yabancı ünlülere benzerliğiyle en çok ün yapmış tecrübeli mankenimiz tülin şahin
ve ikizi gibi benzediği cindy crawford
dudağındaki bene kadar herşey aynı
sıradaki ünlümüzün benzerliğini ben farkettim bakalım sizde benzetecek misiniz ve evrim akın
kime benzettim dersiniz belki siz benzetemedinniz ama elmacık kemiklerini ben çok benzettim kimemi tom cruisenin zevcesi katie holmes a
şimdilik son ünlü cameran diaza benzerliği ile ünlenen meral kaplan gerçekten çok benziyor
bu da cameron diaz
ilk ünlümüz avustralyalı şarkıcı oyuncu holly valance ye benzeyen hepsi grubundan eren ben benzettim ama bilemiyorum tabi
işte eren
aşağıda gördüğünüzde holly
ikinci ünlümüz ziynet sali
ziynet sizce kime benziyor dersiniz tabiki jennifer lopeze hemde çok benziyor
sırada ki ünlü taze mankenlerden ece filiz malumunuz paris hiltona benzeyen
ve tabi ki paris hilton
ve yabancı ünlülere benzerliğiyle en çok ün yapmış tecrübeli mankenimiz tülin şahin
ve ikizi gibi benzediği cindy crawford
dudağındaki bene kadar herşey aynı
sıradaki ünlümüzün benzerliğini ben farkettim bakalım sizde benzetecek misiniz ve evrim akın
kime benzettim dersiniz belki siz benzetemedinniz ama elmacık kemiklerini ben çok benzettim kimemi tom cruisenin zevcesi katie holmes a
şimdilik son ünlü cameran diaza benzerliği ile ünlenen meral kaplan gerçekten çok benziyor
bu da cameron diaz