G gülgüzeli Yeni Üye Üye 29 Aralık 2007 #1 Ya Cennet Bahçesi, Ya da Cehennem Çukuru... cennet bahçelerinin isimleri cennet bahcesi cehennem çukuru bahçesinin isimleri cehennem çukuru ]
A Ayse&serkan Yeni Üye Üye 29 Aralık 2007 #2 Ce: Ya Cennet Bahçesi, Ya da Cehennem Çukuru... üff 🙁((((((((
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 3 Ocak 2008 #3 Ce: Ya Cennet Bahçesi, Ya da Cehennem Çukuru... canım elline sağlık
Yesil Gözlü Yeni Üye Üye 4 Ocak 2008 #4 Ce: Ya Cennet Bahçesi, Ya da Cehennem Çukuru... paylasim icin tesekür ederim....
yalnıss Yeni Üye Üye 4 Ocak 2008 #5 Ce: Ya Cennet Bahçesi, Ya da Cehennem Çukuru... elinize sağlık asıl gercekler
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 28 Ocak 2008 #6 Ce: Ya Cennet Bahçesi, Ya da Cehennem Çukuru... ay allah günahlarımızı af etsin çok fena ya ama kaçınılmaz sonumuz işte ellerine sağlık gül
Ce: Ya Cennet Bahçesi, Ya da Cehennem Çukuru... ay allah günahlarımızı af etsin çok fena ya ama kaçınılmaz sonumuz işte ellerine sağlık gül
*GüMüŞ* Yeni Üye Üye 12 Mart 2008 #7 Ce: Ya Cennet Bahçesi, Ya da Cehennem Çukuru... gerçekten kaçınılmaz son allah kabrimizi cennet bahçesi eylesin sağol canım.
Ce: Ya Cennet Bahçesi, Ya da Cehennem Çukuru... gerçekten kaçınılmaz son allah kabrimizi cennet bahçesi eylesin sağol canım.
Ayışık Yeni Üye Üye 28 Nisan 2009 #8 Cevap: Ya Cennet Bahçesi, Ya da Cehennem Çukuru... emeğine sağlık
AuSSie-AnGeL Daimi Üye Üye 28 Nisan 2009 #9 Cevap: Ya Cennet Bahçesi, Ya da Cehennem Çukuru... Allahım yardımcımız olsun....
cadi_91 Yeni Üye Üye 13 Mayıs 2010 #10 cehennem yakacak mı beni....... korkuyorum.. orda karanlıkta tek başıma günahlarımla ne yaparım..... Allahın karşısına ne yüzle çıkarım ki
cehennem yakacak mı beni....... korkuyorum.. orda karanlıkta tek başıma günahlarımla ne yaparım..... Allahın karşısına ne yüzle çıkarım ki