*jellibon* Daimi Üye Üye 22 Şubat 2008 #11 Ce: ya benide pohpohlayınnnnnnnnnn yaaa oya ablammm çok teşekkür ederim o senin içinin güzelliği... kişi kendisinden bilir karşısındakini görmesende bana böyle diyebiliyosan senin güzelliğini ortaya çıkarır. teşekkür edrim.. dünyalar tatlısı ablam benimmmmm
Ce: ya benide pohpohlayınnnnnnnnnn yaaa oya ablammm çok teşekkür ederim o senin içinin güzelliği... kişi kendisinden bilir karşısındakini görmesende bana böyle diyebiliyosan senin güzelliğini ortaya çıkarır. teşekkür edrim.. dünyalar tatlısı ablam benimmmmm
TÜLSÜ35 Yeni Üye Üye 11 Mart 2008 #12 Ce: ya benide pohpohlayınnnnnnnnnn yaaa sen sitemizin en yaramaz en cadı ama en tatlı en vazgeçilmez bebeşi melegisin iyi ki varsın bitanemmmmmmm
Ce: ya benide pohpohlayınnnnnnnnnn yaaa sen sitemizin en yaramaz en cadı ama en tatlı en vazgeçilmez bebeşi melegisin iyi ki varsın bitanemmmmmmm
*jellibon* Daimi Üye Üye 11 Mart 2008 #13 Ce: ya benide pohpohlayınnnnnnnnnn yaaa TÜLSÜ35' Alıntı: sen sitemizin en yaramaz en cadı ama en tatlı en vazgeçilmez bebeşi melegisin iyi ki varsın bitanemmmmmmm Genişletmek için tıkla ... veyyyy canım ablam saol teşekkür ederim bak çok hastayım zati çok iyi geldi yafff
Ce: ya benide pohpohlayınnnnnnnnnn yaaa TÜLSÜ35' Alıntı: sen sitemizin en yaramaz en cadı ama en tatlı en vazgeçilmez bebeşi melegisin iyi ki varsın bitanemmmmmmm Genişletmek için tıkla ... veyyyy canım ablam saol teşekkür ederim bak çok hastayım zati çok iyi geldi yafff
M Misafir Forum Okuru 12 Mart 2008 #14 Ce: ya benide pohpohlayınnnnnnnnnn yaaa çok tatlısın güzelsin şekercimi baban senin sen şımarmayı ve şımartılmayı hak ediyorsun minikcim iyi ki varsın 🙂
Ce: ya benide pohpohlayınnnnnnnnnn yaaa çok tatlısın güzelsin şekercimi baban senin sen şımarmayı ve şımartılmayı hak ediyorsun minikcim iyi ki varsın 🙂
*jellibon* Daimi Üye Üye 16 Mart 2008 #15 Ce: ya benide pohpohlayınnnnnnnnnn yaaa ayyyyyyy adminim teşekkür ederim saol yafff babam şekerci değil ama yaaaaa olsun ben yinede çok şekerim dimiii teşekkür ederim benden +100 rep
Ce: ya benide pohpohlayınnnnnnnnnn yaaa ayyyyyyy adminim teşekkür ederim saol yafff babam şekerci değil ama yaaaaa olsun ben yinede çok şekerim dimiii teşekkür ederim benden +100 rep
esena Aktif Üye Üye 17 Mart 2008 #16 Ce: ya benide pohpohlayınnnnnnnnnn yaaa oy meleğim canım cadım benim esenanın gülü bülbülü yerimseni kıs yeşil gözlüm izmirin güzeli prensesim benim seni çok seviyomm
Ce: ya benide pohpohlayınnnnnnnnnn yaaa oy meleğim canım cadım benim esenanın gülü bülbülü yerimseni kıs yeşil gözlüm izmirin güzeli prensesim benim seni çok seviyomm
*jellibon* Daimi Üye Üye 1 Nisan 2008 #17 Ce: ya benide pohpohlayınnnnnnnnnn yaaa ayyyyy canlarım saolun vallah ihtiyacım vardı
*jellibon* Daimi Üye Üye 3 Haziran 2008 #18 Cevap: ya benide pohpohlayınnnnnnnnnn yaaa ya beni niye kimse pohpohlmıya yaaaaaaaaaaaaaa
CaRiZmA Vip Melek Üye 5 Haziran 2008 #19 Cevap: ya benide pohpohlayınnnnnnnnnn yaaa Tatlim balim canim güzelligin dünyalara deger cok iyisin bidenem 😀
Cevap: ya benide pohpohlayınnnnnnnnnn yaaa Tatlim balim canim güzelligin dünyalara deger cok iyisin bidenem 😀
*jellibon* Daimi Üye Üye 5 Haziran 2008 #20 Cevap: ya benide pohpohlayınnnnnnnnnn yaaa mery canım teşekkür ederim kaptın repi saol eee başka kimler var canım sıkkın ihtiyacım var
Cevap: ya benide pohpohlayınnnnnnnnnn yaaa mery canım teşekkür ederim kaptın repi saol eee başka kimler var canım sıkkın ihtiyacım var