Vitamin şurubu tavsiye

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Nesrinxxxx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
N

Nesrinxxxx

Forum Okuru
Vitamin şurubu tavsiye
Vitamin şurubu tavsiye hangisini kullanayım

Merhaba
ne kadar dikkat etsem de ve ne kadar beslenmesine özen göstersem de 4 yaşında oğlum bir şekilde hastalanıyor ya soğuk algınlığı ya faranjit gibi rahatsızlıkları oluyor ben beslenmesine dikkat eden bir anneyim ilave ek besin veya vitamin gibi şeylere karşıydım ama anladım ki bunlar gerekli çocuğumun bağışıklık sistemini gelişmek hastalıklara karşı korumak için ne tavsiye edersiniz hangi vitamin şurubunu tavsiye edersiniz.

Merhaba Nesrin

Ben de senin gibi düşünüyordum çocuklarıma doğal beslenmesine dikkat edersem hastalanmazlar diyordum meyvelerini proteinlerini hep yemeklerden ve doğal beslenmeyle vermeye çalıştım ama yine hastalandılar yine faranjit yine soğuk algınlığı oldu. Çocuklar hiç hastalanmayacak dşiye bir şey yok ara da bir rahatsızlık normaldir. Hastalanmaları da bağışıklık sistemlerini bir şekilde güçlenmesine sebep olur. Çocuklar için tavsiye edebilecek omega3 mutlaka kulllanın derim ayrıca nutrigen multi vitamin kullanabilirsiniz ama bu vitaminleri omega3 hariç devamlı kullanmayın 15 günlük kür halinde kullanın yani 15 gün kullanın 1,5-2 ay ara verin daha sonra tekrar kullanabilirsiniz bunları sürekli kullanmayı çocuklar için doğru ve faydalı bulmuyorum çocukların böbreklerini yorar ve karaciğer enzimlerini bozabilir buna dikkat edin vitaminleri yoğun kullanmak da doğru değildir.

Geri