Babaanneme olan sevgim sonsuzdu fakat onu 2 aydır çeşitli sebeplerden dolayı göremiyordum.çok gitmek istedim fakat eşimle bazı konularda tartıştığımız için gidemedim(!)telefonla konuştuğumuzda ölmeden seni bi kerecik göriim sonra hemen öleyim demişti çok donkundu gelicem babaanne dedim perşembe gelicem.çarşamba aradım yarın geliyorum bitanem dedim konuşması bozuktu üvey anneme ağlıyo mu dedim yok dedi ama ağırlaştığını bana söylemedi!!!!aradan 2 saat geçti bi ağlama geldi yeni kanser olduğunu öğrenmiştik hastalığın seyri vardır diye hiç öleceğini aklıma getirmemiştim hala yarın gidicem ona onu ne kadar sevdiğimi söyliycem,oturucaz yine birbirimizi öpücüklere boğucaz dedim gariptir bir ağlama geldi ya yarın cenazesi kalkarsa dedim??telefon çaldı arayan üvey annemdi 'babaannen öldüüüü'diye bağırdı.o an sadece göremedim onu diye sürekli bağırdığımı hatırlıyorum.eşimi aradım hemen.babaannem öldü göremediiiim diye bağırdım!!!işten geldi çocuğu ona bıraktığım gibi evden çıkıp gittim.onu öylece gördüm esmer teni daha da kararmış.ama daha soğumamış elini tuttum gelemedim babaanne dedim.sonrası malum ertesi gün cenazesi kalktı onu görmeye geleceğim gün cenazesini kaldırdık.o bana çok şey öğretmişti sabretmeyi,güçlü olmayı,hak yememeyi,küçükle küçük,büyükle büyük olmayı.sana taş atana sen ekmek at be kızım derdi.onca şey yaşamıştık anamdan babamdan daha yakındı bana,beni o büyütmüştü ama onun son isteğini yerine getirememiştim.acım çok taze şu an bile ağlamaktan bitap düşmüş durumdayım.2 gündür dua ediyorum allahım onun gül yüzünü bari rüyamda göriim diye.dün gece gördüm onu kefeninin içinde dili dışarıda onu geri getirmeye çalışıyorum,acı ile inliyor,hareket etmiyor ama inanılmaz bi şekilde inliyor.anlamına baktım kabirde rahat değilmiş.dua istiyormuş.tebareke ve istiğfarda bulundum umarım rabbim kabul etmiştir ruhuna hediye eyledim.çok büyük acı içindeyim allah daha büyük dert vermesin ama çarşambadan beri kendime,eşime,üvey anneme çok kızgınım.o kadar çok çektiki kadın buz gibi karanlık bir odada ilacım yok kızanım,çok ağrıyor,dayanamıyorum diye diye öldü şimdi de diğer tarafta çekiyor.rabbim yardımcısı olsun ona ve tüm ölmüşlerimize.allaha emanet olun...