Hayalet Üye Üye 27 Temmuz 2009 #181 sen yapanda ben yemezmyiem varım piştt alttaki benle beraber maraş tarhansı yemeğe varmısın amma dişimizi kırcaz :zuha::zuha::zuha::zuha:
sen yapanda ben yemezmyiem varım piştt alttaki benle beraber maraş tarhansı yemeğe varmısın amma dişimizi kırcaz :zuha::zuha::zuha::zuha:
PeLiNiM Yeni Üye Üye 27 Temmuz 2009 #182 yüsra46' Alıntı: sen yapanda ben yemezmyiem varım piştt alttaki benle beraber maraş tarhansı yemeğe varmısın amma dişimizi kırcaz :zuha::zuha::zuha::zuha:[/Q Bayılırım Maraş tarhasına,hem yer hem de dişimi kırarım Huuu alttaki benimle beraber mantı açmaya var mısın? Genişletmek için tıkla ...
yüsra46' Alıntı: sen yapanda ben yemezmyiem varım piştt alttaki benle beraber maraş tarhansı yemeğe varmısın amma dişimizi kırcaz :zuha::zuha::zuha::zuha:[/Q Bayılırım Maraş tarhasına,hem yer hem de dişimi kırarım Huuu alttaki benimle beraber mantı açmaya var mısın? Genişletmek için tıkla ...
elmalı kurabiye Yeni Üye Üye 1 Ağustos 2009 #183 varım bayılırım yaparızda yerizde 😀 heyyy sen........benimle bütün gün dükkanda gıcık müşterilerle ugrasmaya var mıısın yok musun
varım bayılırım yaparızda yerizde 😀 heyyy sen........benimle bütün gün dükkanda gıcık müşterilerle ugrasmaya var mıısın yok musun
orkide Aktif Üye Üye 3 Ağustos 2009 #185 geze geze bi hal oldum ama bayılırım gezmeye varım huu sen alttaki istanbulun balkonundan istanbulu izlemeye ne dersin he varmusun de bakem çabukkkk..y
geze geze bi hal oldum ama bayılırım gezmeye varım huu sen alttaki istanbulun balkonundan istanbulu izlemeye ne dersin he varmusun de bakem çabukkkk..y
HaYaL Daimi Üye Üye 6 Ağustos 2009 #186 Varım datlum seninle herşeye varım🙂 Sen alttaki benle lunaparka gelip kamikazeye binmeye var mısın...
Varım datlum seninle herşeye varım🙂 Sen alttaki benle lunaparka gelip kamikazeye binmeye var mısın...
Pasaklı Tanrıça Yeni Üye Üye 19 Ağustos 2009 #187 varım 😀 sen alttaki fear factor e gidip ayaklarına böcek atılmasına varmısın yokmusun 😀 ???
»| HeRCai |« Aktif Üye Üye 20 Ağustos 2009 #188 kesinlikle, asla, hayatta yokum 😀 peki sen alttaki, benimle dünya turuna cikmaya varmisin ? 😀
PeLiNiM Yeni Üye Üye 20 Ağustos 2009 #189 olur ,turlayalım bakalım... Hey alttaki benimle birlikte temizlik yapmaya var mısın?
»| HeRCai |« Aktif Üye Üye 30 Ağustos 2009 #190 yokum canim sen alttaki, manikür yaptirmaya varmisin??