Vanilya ne işe yarar? Vanilya başka nerelerde kullanılır?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Yemekaskii
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Y

Yemekaskii

Forum Okuru
Vanilya ne işe yarar? Vanilya başka nerelerde kullanılır?

Vanilya ne işe yarar melek kadınlar kulübü vanilya nasıl tüketilir forumda.​

Kızlar keke filan koyuyoruz ama vanilya başka nerelerde kullanılır. Markettekilerden alıyoruz hep ama doğalını nereden bulabiliriz vanilyanin? Ben vanilyanin aromasını çok seviyorum ama keke kurabiyeye filan vanilya gibi neler katabilirim? Vanilya ne işe yarar başka nerelerde kullanabilirim bunu da öğrenmek istiyorum.

Merhabalar
Vanilya çok güzel aromaya sahip hamur işlerimizi güzelleştiren lezzet katan bir baharat diyebilirim. Vanilya ne işe yarar derseniz kentlerimizde pastalarımız a kurabiyelerimizi tat ve lezzet Katar değişik güzel kokulu bir arama katar. Aslında marketten aldığımız şekerli vanilin denilen baharat gerçek vanilyanın taklit ürünüdür diyebilirim gerçek vanilyayı kullandığınızda gerçek manilya aromasını daha net alabilirsiniz daha yoğundur. Gerçek vanilyayı kullanırsanız eğer bu gerçek bir antioksidandır aslında antibakteriyel duası da bağışıklık sistemimizi güçlendiren ve vücudumuzdaki stresi azaltmaya yardımcı olmaktadır. Ama marketten aldığımız vanilinler gerçek vanilya olmadığı için sadece ufak bir aroma katar yaptığınız tariflere. Bu arada vanilya yerine erkeklerinize kurabiyelerinizel imon portakal rendeli bilirsiniz yine badem bunlar hamur işlerine çok güzel lezzet katacaktır eminim ki. Dilerseniz aşağıdaki linkten "domates kurusu ne işe yarar fikirlerinizi bekliyorum" konumuzu da inceleyebilirsiniz.