Vajinamın üstüne boşaldı hamile kalır mıyım sizce hamile miyim ?
Sürtünme ile gebelik yaşayanlar Vajina üstüne boşalma olursa hamile kalınır mı Vajina üstüne boşaldım hamilemiyim
Erkek arkadaşımla sürtünürken vajinamın üzerine boşaldı hamile kalır mıyım ? Bu konularda pek bilgim yok bana bilgi verir misiniz lütfen biraz sıkıntı yapmaya başladım.
Selamlar hayatım eğer vajina içine bir şekilde girmedi ise bu meniler hamile kalma ihtimalin tabiki yok olduğunu zaten düşünmüyorum. Ama şöyle de bir şey var sürtünme ile gebe kalabilirsin yani giriş olmadan penis vajinanın girişine sürttü ise hamile kalabilirsin neden korunmuyorsun böyle şeyler yapıyorsun anlamış değilim.
Vajina üstüne boşalma ile hamile kalan melek kadınlar kulübü - Vajinanın üstüne boşaldı hamile kalır mıyım ? Genital bölgeye boşalma ile hamile kalınır mı gebelik oluşur mu ? Dün sevgilimle seks yaptık ve tam bilmiyorum ama yan pozisyonda genital bölgeme boşaldı. Bakireyim ve hamile kalmaktan...
Hamileliğin oluşabilmesi için erkeğin spermine , kadının yumurtasına ihtiyaç vardır. Yumurta ve spermin birleşmesi ,bir araya gelmesi için de tam bir birleşme gerekmektedir. Bu konuya ilişkin de sayfamıza sıklıkla soru geliyor.Sevgilim vajina üstüne boşaldı hamile kalırmıyım , erkek arkadaşım...
Merhaba arkadaşlar ben sevgilimle öpüşürken sevgilim boşalmış ve bunu bana söylemedi sonra penisini silip bana sürtundu ben boşalıp sildigini bilmiyordum hamile kalır mıyım ya kafa yicem yeni adetim bitmişti ogun
Sürtünerek birlikte oldum hamile kalırmıyım? Sürtürmeli ilişki ile hamile kalanlar hamilelik olabilir mi ? Genelde bakire veya adet halindeki bayanların tercih ettiği bu tür ilişki türü ile ilgili olarak sizlere gereken cevabı bu yazı ile bilgi vermeye çalışacağız. Öncelikle cinsel ilişki tam...