Dediğiniz gibi fotodan aslında hiç görünen bir şey yok hamile değilsiniz gibi görünüyor aslında bir kaç gün daha bekleyip test yapmak gerekiyor. Acaba regl tarihiniz ne zaman ? Ne kadar süre var regl olmanıza ?
Merhaba 3 gün önce test yapmıştım negatiftir bugün 4 haftanın doldu adet olmam lazımdı olmadım ama her ay 2 3 gün gecikmeler oluyor du gecikme beklemeden test yaptım yine negatif çıktı üzüldüm ama testi atmadım banyoda duruyordu şimdi misafirlik ten geldik bi bakayım dedim ikinci çizgi silik gibi çıkmış ve çok kötü oldum ilk defa böyle bir şeyle karşılaştım eğer hamileysem bu bir mucize olur Allah'ım ne olur ne olur sen yardım et foto atayım bakın olur mu
Bekle canım bu ayın 13 ü de bi geçsin testi sabah yapıp akşam bakamazsın canım onların bi kullanma süreleri var kullanma talimatını oku ama bildiğim ilk 5 dk önemli daha fazla beklemek yanlış olur
Bekle canım bu ayın 13 ü de bi geçsin testi sabah yapıp akşam bakamazsın canım onların bi kullanma süreleri var kullanma talimatını oku ama bildiğim ilk 5 dk önemli daha fazla beklemek yanlış olur