Vajina dışına boşalma ile hamile kalınır mı hamile miyim ?
Mayıs 9da en son adet oldum ve mayıs 16 sında bitti. mayıs 19da içeri boşalma olmadan sadece vajina dışına oldu ama tabi eeminde olamıyorum ve 2 saat içinde ertes72 ertesi gün ilacı aldım mayıs 25 de 1 hafta süren adet kanaması gibi bir kanama geçirdim lekelenme değildi normal adet gibiydi fakat haziran 30 oldu ve hala adet olamadım 15 gün önce 2 kere 1 er hafta ara ile idrar testi yaptım ve sonuç negatif dı hala adet olmadım ve gebelikten korkuyorum
Mayıs 25 de geçirdiğim ilacın etkisi ile mi yoksa normal adet mi bilemiyorum hamilemiyim lütfen bana bu konuda yardımcı olun 16 sında bittiği için 25 inde adet olmam da olanaksız gibi yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler
Vajina dışına boşalma ile hamile kalınır mı hamile miyim ?
MerhabalarMayıs 9da en son adet oldum ve mayıs 16 sında bitti. mayıs 19da içeri boşalma olmadan sadece vajina dışına oldu ama tabi eeminde olamıyorum ve 2 saat içinde ertes72 ertesi gün ilacı aldım mayıs 25 de 1 hafta süren adet kanaması gibi bir kanama geçirdim lekelenme değildi normal adet gibiydi fakat haziran 30 oldu ve hala adet olamadım 15 gün önce 2 kere 1 er hafta ara ile idrar testi yaptım ve sonuç negatif dı hala adet olmadım ve gebelikten korkuyorum
Mayıs 25 de geçirdiğim ilacın etkisi ile mi yoksa normal adet mi bilemiyorum hamilemiyim lütfen bana bu konuda yardımcı olun 16 sında bittiği için 25 inde adet olmam da olanaksız gibi yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler