laetitia Yeni Üye Üye 24 Aralık 2009 #1 Üzümlere gelllll İşte kirazdan sonra en sevdiğim 2.meyve üzümün delisiyim her bakımdan çok yararlıdır yeşili-siyahı bol bol yemeyi unutmayın meleklerim...
İşte kirazdan sonra en sevdiğim 2.meyve üzümün delisiyim her bakımdan çok yararlıdır yeşili-siyahı bol bol yemeyi unutmayın meleklerim...
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 24 Aralık 2009 #2 Tarsus üzümü derler aslında ben onu çok severim , bizim veletlerde en alttaki resimde görülen izmir üzümünü severler neymiş efendim çekirdek yokmuş 😀
Tarsus üzümü derler aslında ben onu çok severim , bizim veletlerde en alttaki resimde görülen izmir üzümünü severler neymiş efendim çekirdek yokmuş 😀
laetitia Yeni Üye Üye 24 Aralık 2009 #3 SadmiN' Alıntı: Tarsus üzümü derler aslında ben onu çok severim , bizim veletlerde en alttaki resimde görülen izmir üzümünü severler neymiş efendim çekirdek yokmuş 😀 Genişletmek için tıkla ... Sadminim bende uzun ve sert olan üzümleri seviom izmirmi oluo bilmem ama güzel oluo yani 😀
SadmiN' Alıntı: Tarsus üzümü derler aslında ben onu çok severim , bizim veletlerde en alttaki resimde görülen izmir üzümünü severler neymiş efendim çekirdek yokmuş 😀 Genişletmek için tıkla ... Sadminim bende uzun ve sert olan üzümleri seviom izmirmi oluo bilmem ama güzel oluo yani 😀