orkide Aktif Üye Üye 26 Aralık 2009 #1 uzaylı olsaydım:D bir uzaylı olsaydım keşke ya kafaya hiç bişi takmazdım selam dünyalı ben dostum der gezerdim ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhh yan gel yat lülülülüllülülü
bir uzaylı olsaydım keşke ya kafaya hiç bişi takmazdım selam dünyalı ben dostum der gezerdim ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhh yan gel yat lülülülüllülülü
gamselim Mekanın en şık Meleği Üye 2 Eylül 2010 #6 sen yokmusun senn yaa walla delisinn.....hiç gülecegimm yoktuu saagol beni güldürdün ya orkidemm allahtaa seni güldürsün....uzaylıı hee
sen yokmusun senn yaa walla delisinn.....hiç gülecegimm yoktuu saagol beni güldürdün ya orkidemm allahtaa seni güldürsün....uzaylıı hee
gamselim Mekanın en şık Meleği Üye 2 Eylül 2010 #8 orkide' Alıntı: :ÇD aminnn cnmmm hep gül inşallah sevgilinle hemideee Genişletmek için tıkla ... aminnnn canımm herkezz gülsünn yaa walla....
orkide' Alıntı: :ÇD aminnn cnmmm hep gül inşallah sevgilinle hemideee Genişletmek için tıkla ... aminnnn canımm herkezz gülsünn yaa walla....
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 2 Eylül 2010 #9 Selamunaleykum zuzaylı gardaş, hee benem urfalıyam 😀