Bilge Gökçen Yeni Üye Üye 14 Aralık 2007 #1 !!! Uydudan Cebinizin Yerini Bulun !!! Aşağıdaki siteye girin, Türkiye'yi seçtikten sonra sol tarafa 532, 533 gibi servis numarasını, sağa da telefon numarasını yazın GPRS Yöntemi ile uydudan, girdiğiniz numaranın ait olduğu telefonun şu an nerede olduğunu gösteriyor... [FONT=Courier New]http://www.sat-gps-locate.com[/FONT][FONT=Courier New][/FONT]
Aşağıdaki siteye girin, Türkiye'yi seçtikten sonra sol tarafa 532, 533 gibi servis numarasını, sağa da telefon numarasını yazın GPRS Yöntemi ile uydudan, girdiğiniz numaranın ait olduğu telefonun şu an nerede olduğunu gösteriyor... [FONT=Courier New]http://www.sat-gps-locate.com[/FONT][FONT=Courier New][/FONT]
Bilge Gökçen Yeni Üye Üye 14 Aralık 2007 #2 Ce: !!! Uydudan Cebinizin Yerini Bulun !!! Bakan olmadı mı daha melekler?
K kördügüm Tatlı ve Çalışkan Melek Üye 14 Aralık 2007 #3 Ce: !!! Uydudan Cebinizin Yerini Bulun !!! ben girdim yaa bu ne böyle almanya numarami verdim 🙂 bende gercekten buldu sandim🙂 emegine saglik canim
Ce: !!! Uydudan Cebinizin Yerini Bulun !!! ben girdim yaa bu ne böyle almanya numarami verdim 🙂 bende gercekten buldu sandim🙂 emegine saglik canim
Bilge Gökçen Yeni Üye Üye 14 Aralık 2007 #4 Ce: !!! Uydudan Cebinizin Yerini Bulun !!! Rica ederim ne demek. İlk başta ben de noluyor demiştim ama çok hoş gerçekten.
Ce: !!! Uydudan Cebinizin Yerini Bulun !!! Rica ederim ne demek. İlk başta ben de noluyor demiştim ama çok hoş gerçekten.
banu23 Yeni Üye Üye 14 Aralık 2007 #5 Ce: !!! Uydudan Cebinizin Yerini Bulun !!! harikabişeymiş yaa benim kocayı yakaladım🙂 emeğine sağlık canım
Ce: !!! Uydudan Cebinizin Yerini Bulun !!! harikabişeymiş yaa benim kocayı yakaladım🙂 emeğine sağlık canım
Bilge Gökçen Yeni Üye Üye 14 Aralık 2007 #6 Ce: !!! Uydudan Cebinizin Yerini Bulun !!! Rica ederim Banucum :zuha: ne demek, artık hep yakalarsın 😀 😀 Şaka bir yana beğenmene sevindim...
Ce: !!! Uydudan Cebinizin Yerini Bulun !!! Rica ederim Banucum :zuha: ne demek, artık hep yakalarsın 😀 😀 Şaka bir yana beğenmene sevindim...
ms_enemy Yeni Üye Üye 24 Ocak 2008 #7 Ce: !!! Uydudan Cebinizin Yerini Bulun !!! bilge harika bişey buuu 😀
Bilge Gökçen Yeni Üye Üye 27 Ocak 2008 #8 Ce: !!! Uydudan Cebinizin Yerini Bulun !!! Bence de... 😀 😀 Eğlenceli hem de....
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 30 Ocak 2008 #9 Ce: !!! Uydudan Cebinizin Yerini Bulun !!! :zuha::zuha::zuha:çok güzel ve eğlenceliydi bilge eline sağlık:zuha::zuha::zuha:ben kendi numaramı değilde eşiminkini yazdım allahtan evdeydi yoksa ondan şüphelenecektim
Ce: !!! Uydudan Cebinizin Yerini Bulun !!! :zuha::zuha::zuha:çok güzel ve eğlenceliydi bilge eline sağlık:zuha::zuha::zuha:ben kendi numaramı değilde eşiminkini yazdım allahtan evdeydi yoksa ondan şüphelenecektim