CaRiZmA Vip Melek Üye 18 Ağustos 2008 #11 Cevap: üstteki üyeyle asansörde kapalı kalsan ne yapardın ? 15 bogulur giderdik herhallll
M Monera Forum Okuru 18 Ağustos 2008 #12 Cevap: üstteki üyeyle asansörde kapalı kalsan ne yapardın ? ay yok ben almıyım 😀 27
__nazlim__ Yeni Üye Üye 25 Ağustos 2008 #13 Cevap: üstteki üyeyle asansörde kapalı kalsan ne yapardın ? 9 Asansör partisi yapardik😀
nisan yagmuru Yeni Üye Üye 25 Ağustos 2008 #14 Cevap: üstteki üyeyle asansörde kapalı kalsan ne yapardın ? ben boyle durumlarda panik olurum ve hic kimseyle konusmak istemem cunku sinirli olurum onun icin herhalde cok konusuyor diye sacini basini yolardim😀
Cevap: üstteki üyeyle asansörde kapalı kalsan ne yapardın ? ben boyle durumlarda panik olurum ve hic kimseyle konusmak istemem cunku sinirli olurum onun icin herhalde cok konusuyor diye sacini basini yolardim😀
__nazlim__ Yeni Üye Üye 25 Ağustos 2008 #15 Cevap: üstteki üyeyle asansörde kapalı kalsan ne yapardın ? abla valla büssürü saç var zaten azcık yolda azalsn
Cevap: üstteki üyeyle asansörde kapalı kalsan ne yapardın ? abla valla büssürü saç var zaten azcık yolda azalsn
nisan yagmuru Yeni Üye Üye 25 Ağustos 2008 #16 Cevap: üstteki üyeyle asansörde kapalı kalsan ne yapardın ? onlari yolacagima soyle bir sekil falan versem kuafore gitmis gibi hem sinirlerim gecer belki😉 😀
Cevap: üstteki üyeyle asansörde kapalı kalsan ne yapardın ? onlari yolacagima soyle bir sekil falan versem kuafore gitmis gibi hem sinirlerim gecer belki😉 😀
__nazlim__ Yeni Üye Üye 25 Ağustos 2008 #17 Cevap: üstteki üyeyle asansörde kapalı kalsan ne yapardın ? hehe tmm😀
Bilge Gökçen Yeni Üye Üye 25 Ağustos 2008 #18 Cevap: üstteki üyeyle asansörde kapalı kalsan ne yapardın ? 15 Allahtan sigaralarimi evde unutmadim otururdum icerdim ya oda isterse ona da verirdim (Gerçi ben asansöre binmeyen bir insanım, kimse bindiremiyor, hem küçük kapalı birşey hem de hareket ediyor yaaa 😀)
Cevap: üstteki üyeyle asansörde kapalı kalsan ne yapardın ? 15 Allahtan sigaralarimi evde unutmadim otururdum icerdim ya oda isterse ona da verirdim (Gerçi ben asansöre binmeyen bir insanım, kimse bindiremiyor, hem küçük kapalı birşey hem de hareket ediyor yaaa 😀)
PaSikA Yeni Üye Üye 26 Ağustos 2008 #19 Cevap: üstteki üyeyle asansörde kapalı kalsan ne yapardın ? 27 adminimle onun bunun dedikodusunu yapardik :zuha:
Cevap: üstteki üyeyle asansörde kapalı kalsan ne yapardın ? 27 adminimle onun bunun dedikodusunu yapardik :zuha:
CaRiZmA Vip Melek Üye 1 Eylül 2008 #20 Cevap: üstteki üyeyle asansörde kapalı kalsan ne yapardın ? 11 olmaz mi pasiiiimmm