SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 28 Aralık 2007 #1 üstteki üyeyi ev eşyasına benzet üstteki üyeyi evimizden bi eşyaya benzeticez mesala soğuk biriyse buzdolobı çok soğuksa derin dondurucu sıcak biriyse fırın gibi hadi başlayalım
üstteki üyeyi evimizden bi eşyaya benzeticez mesala soğuk biriyse buzdolobı çok soğuksa derin dondurucu sıcak biriyse fırın gibi hadi başlayalım
M Misafir Forum Okuru 28 Aralık 2007 #2 Ce: üstteki üyeyi ev eşyasına benzet piyano gibi niye derseniz do re mi fa so laaaa lacıya :zuha:
K kördügüm Tatlı ve Çalışkan Melek Üye 29 Aralık 2007 #4 Ce: üstteki üyeyi ev eşyasına benzet Seni ben mikrodalgaya benzetiyorum, cok sicak oldugun icin... 🙂
almira Yeni Üye Üye 29 Aralık 2007 #6 Ce: üstteki üyeyi ev eşyasına benzet la kör aynı anda rüyayı benzettik iki dakka bekleyemedin önce ben açam aynı anda yuh yani seni çamaşır mak benzetiyom hızlı çalışıyon
Ce: üstteki üyeyi ev eşyasına benzet la kör aynı anda rüyayı benzettik iki dakka bekleyemedin önce ben açam aynı anda yuh yani seni çamaşır mak benzetiyom hızlı çalışıyon
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 29 Aralık 2007 #7 Ce: üstteki üyeyi ev eşyasına benzet almi sen aynı mikser gibisin herşeyi katıyon karıştırıyon la
HİDOŞ Aktif Üye Üye 29 Aralık 2007 #8 Ce: üstteki üyeyi ev eşyasına benzet uzun uzun düşündüm ve sonunda buldum galiba stres topuna benzetiyim seni ya senle konuşunca stres ten eser kalmıyo her eve lazım senden bi tane
Ce: üstteki üyeyi ev eşyasına benzet uzun uzun düşündüm ve sonunda buldum galiba stres topuna benzetiyim seni ya senle konuşunca stres ten eser kalmıyo her eve lazım senden bi tane
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 29 Aralık 2007 #9 Ce: üstteki üyeyi ev eşyasına benzet la sende benim pc ve klavye gibisin ben inatla doğru yazıyom onlar yanlış çıkari aynı sen gibi yanlış yazıyolar
Ce: üstteki üyeyi ev eşyasına benzet la sende benim pc ve klavye gibisin ben inatla doğru yazıyom onlar yanlış çıkari aynı sen gibi yanlış yazıyolar
K kördügüm Tatlı ve Çalışkan Melek Üye 29 Aralık 2007 #10 Ce: üstteki üyeyi ev eşyasına benzet Bende ablami Telefona benzetiyorum, sohbeti cok güzel cunkü...