Ariza Yeni Üye Üye 15 Kasım 2010 #181 Rüyam sen hmm düsüneyim sey ol ya sey varya ahh buldum Basbakab ol 😉 ( bizide görürsün olunca ) 😀 😀
M Misafir Forum Okuru 15 Kasım 2010 #183 Ariza' Alıntı: Rüyam sen hmm düsüneyim sey ol ya sey varya ahh buldum Basbakab ol 😉 ( bizide görürsün olunca ) 😀 😀 Genişletmek için tıkla ... Bak işte doğru yere doğru parmak bastın Beni bu ülkenin başbakanı yapın, işsizlik ve parasızlık son bulsun Aslan burcuyum ben, yönetici olmak için doğmuşum bakın bunuda iyi düşünün, oylarınızı gelecek seçimlerde bana verin Şimdi gelelim Ariza'mın mesleğine 🙂🙂 Ariza'mdan sanki bir aşk dokdoru yada bir jinekolog olur gibime geliyor
Ariza' Alıntı: Rüyam sen hmm düsüneyim sey ol ya sey varya ahh buldum Basbakab ol 😉 ( bizide görürsün olunca ) 😀 😀 Genişletmek için tıkla ... Bak işte doğru yere doğru parmak bastın Beni bu ülkenin başbakanı yapın, işsizlik ve parasızlık son bulsun Aslan burcuyum ben, yönetici olmak için doğmuşum bakın bunuda iyi düşünün, oylarınızı gelecek seçimlerde bana verin Şimdi gelelim Ariza'mın mesleğine 🙂🙂 Ariza'mdan sanki bir aşk dokdoru yada bir jinekolog olur gibime geliyor
RefRa Daimi Üye Üye 17 Aralık 2010 #185 Genelev Patroniçe Yardımcısı...🙂 Son düzenleme: 17 Aralık 2010
*Gizemli Kıs* Yeni Üye Üye 17 Aralık 2010 #187 hımmm düşüneyim biii bundan sonra iyilik melegi ol sen zaten en güzel görevin o YAKIŞIR O MESLEK CANIMA 😀 😀 😀
hımmm düşüneyim biii bundan sonra iyilik melegi ol sen zaten en güzel görevin o YAKIŞIR O MESLEK CANIMA 😀 😀 😀